Cadde Ferhat Göçer'den Mauro Icardi mesajı! 'Göreve hazırım'

Ferhat Göçer'den Mauro Icardi mesajı! 'Göreve hazırım'

23.10.2023 - 16:13 | Son Güncellenme:

Konser yoğunluğu nedeniyle asıl mesleği olan doktorluk kariyerine ara veren Ferhat Göçer, iki gol attığı Beşiktaş derbisinde sakaltık geçiren Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin, Bayern Münih karşısında forma giyebilmesi için göreve hazır olduğunu açıkladı.

Ferhat Göçerden Mauro Icardi mesajı Göreve hazırım

Galatasaray, geçtiğimiz cumartesi akşamı sahasında ağırladığı ezeli rakibi Beşiktaş'ı Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Ancak derbi sonrası sarı-kırmızılı taraftarları üzen bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmada ayağına darbe alan Arjantinli yıldız, sahayı sekerek terk etti. Galatasaray sağlık ekibi, golcü oyuncunun Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 24 Ekim Salı akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak Bayern Münih maçına yetişmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Ferhat Göçerden Mauro Icardi mesajı Göreve hazırım

FERHAT GÖÇER KAYITSIZ KALMADI!

Mauro Icardi'nin ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusunda kanama olduğunun açıklanmasının ardından sosyal medyadan gelen destek çağrısına, asıl mesleği doktorluk olan Ferhat Göçer kayıtsız kalmadı.

Ferhat Göçerden Mauro Icardi mesajı Göreve hazırım

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ünlü şarkıcı, futbolcunun sahalara dönmesi için göreve hazır olduğunu belirtti.

"AMELİYAT EDERİM, ŞARKI SÖYLERİM"

Ferhat Göçer, eski adı Twitter olan X'te, "Göreve hazırım. Ameliyat ederim, şarkı söylerim. Amigoluk, tribün liderliği, başkanlık, doktorluk, ne iş olsa yaparım. Dönsün sahalara yeter ki" mesajını yazdı.

Ferhat Göçerden Mauro Icardi mesajı Göreve hazırım