Cadde Ferhat Göçer'in beklediği özür geldi! 'Gözden kaçan bir hata'

Ferhat Göçer'in beklediği özür geldi! 'Gözden kaçan bir hata'

16.03.2024 - 13:11 | Son Güncellenme:

Nuri Bilge Ceylan'ın, 341 bin 884 biletli seyirci ile kariyerinin en çok izlenen filmi 'Kuru Otlar Üstüne'de, aynı zamanda MSG Başkanı olan Ferhat Göçer'in 'Son Aşkım' adlı şarkısını izinsiz kullandığı ortaya çıkmıştı. Ünlü yönetmenin şirketi, telif ihlali konusunda özür diledi.

Ferhat Göçerin beklediği özür geldi Gözden kaçan bir hata

Kuru Otlar Üstüne filminde yaşanan telif ihlali konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Nuri Bilge Ceylan'ın şirketinin müdürü, Ferhat Göçer'i aradı.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı klip çekimi için yurt dışında olduğu için Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) Genel Sekreteri Av. Dr. Barış Şensoy'a ulaşıldı.

Ferhat Göçerin beklediği özür geldi Gözden kaçan bir hata

"ÜZÜNTÜ VE ÖZRÜNÜ İLETMEMİ İSTEDİ"

Şirket genel müdürü Barış Yıldırım, "Sevilen bir parçanız kullanıldı, izin konusu gözden kaçmış. Olmaması gereken bir şey. Aslında telife şahsi olarak da yaptığımız filmlerde önem veriyoruz, önlemimizi alıyoruz. Burada hepimizin gözünden kaçan bir hata oldu. Hoca üzüntü ve özürlerini iletmemi istedi. Özür diliyor ve size de bu hassasiyeti gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizlerde bu hassasiyete karşılık veremediğimiz için ayrıca kusura bakmayın. Siz bunu deklare etmeden bizim size ulaşmamız gerekiyordu. Çok teşekkür ederiz ilgilinize ve hoşgörünüze" dedi.

Ferhat Göçerin beklediği özür geldi Gözden kaçan bir hata

Haberin Devamı

Öte yandan Ferhat Göçer'e Cannes Film Festivali davetinde bulunan Yıldırım, "Önümüzdeki ilk film galasında Cannes’da sizi ağırlayarak beraber izlemek isteriz" ifadelerini kullandı.