Cadde 'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması!

'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması!

31.10.2023 - 08:31 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Aktörün rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow ve Matt LeBlanc ortak bir açıklama yaparak, kaybettikleri arkadaşları hakkında konuştu.

Friends yıldızlarından Matthew Perry açıklaması

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Ünlü oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti.'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan Matthew Perry'nin ölüm nedeninin boğulma olduğu söylendi.

Haberin Devamı

Kolluk kuvvetleri kaynakları, Perry’nin evdeki jakuzide ölü bulunduğunu ancak olay yerinde herhangi bir uyuşturucuya rastlanmadığını ve cinayete dair bir belirti olmadığını açıkladı.

Friends yıldızlarından Matthew Perry açıklaması

REÇETİLİ İLAÇLAR BULUNDU

TMZ'nin haberine göre; her ne kadar evde yasadışı uyuşturucu bulunmasa da, çok sayıda reçeteli ilaç ele geçirildi. Yayın kuruluşu, "Yetkililer evde anti-depresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve bir Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ilacı buldu" diye yazdı.

Los Angeles County Adli Tabibi, Perry'nin vücudunda (eğer varsa) hangi ilaçların bulunduğunu belirlemek için otopsi yaptı. Ancak ölüm nedeninin kesin olarak açıklanması için toksikoloji raporu bekleniyor.

Friends yıldızlarından Matthew Perry açıklaması

'FRIENDS' YILDIZLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Aktörün Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc ortak bir açıklama yayınladı. Ünlü isimlerin People'a yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var.

Friends yıldızlarından Matthew Perry açıklaması

"Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte."