Cadde Funda Arar'ın doğum günü sürprizi

Funda Arar'ın doğum günü sürprizi

08.04.2022 - 09:20 | Son Güncellenme:

Funda Arar, geçtiğimiz gün Bebek'te toplantı çıkışı görüntülendi. Semicenk ile seslendirdiği 'Al Sevgilim' şarkısını dinleyicilerle buluşturan sanatçı, "8 Nisan doğum günümde çıktı. Benim için de güzel bir hediye oldu. Genç arkadaşlarla beraber güzel müzik yapmayı seviyorum" dedi.

Funda Ararın doğum günü sürprizi

Pek sık düet projesinde yer almadığı hatırlatılan Arar, "Evet çok düet yapmıyorum. Bu şarkıyı Samsun Demir dinletti. Kendime çok uygun buldum. Senicenk'in sesini çok beğendim. Şarkı ve sesler güzel olunca, yapılan iş de keyifli oluyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"YENİ NESİL BAŞARILI"
"Yeni nesil şarkıcıları nasıl buluyorsunuz? Takip ediyor musunuz?" sorusuna Arar, "Hepsini dinliyorum ve başarılı buluyorum. Güzel şarkılar çıkıyor. Sektörün hareketlenmesi, yeni şarkıların üretilmesi, sektördeki herkes için iyi" yanıtını verdi.

Funda Ararın doğum günü sürprizi

YENİ YAŞ, YENİ PROJELER
Basın mensuplarının, "Doğum gününüz kutlu olsun. Yeni yaşınızda planlarınız neler?" sorusunu Arar, "Yaza doğru dört şarkılık albüm çıkarmayı planlıyorum. Sonbaharda da büyük ihtimalle bütün albüm gelecek. Şarkıları yavaş yavaş vereceğiz" şeklinde yanıtladı.