Cadde Gizem Arıkan: Bu set, okul gibi

Gizem Arıkan: Bu set, okul gibi

03.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin günlük dizisi ‘Yaralı Kuşlar’da Meryem’i canlandıran Gizem Arıkan, “Çok fazla sahne çekiyoruz, çok şey öğreniyorsunuz. Bu set okul gibi” dedi.

Gizem Arıkan: Bu set, okul gibi

Gizem Arıkan, Kanal D’de hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana gelen ‘Yaralı Kuşlar’la izleyici karşısına çıktı.
”Herkesin kendinden bir parça bulabileceği, sıcak samimi bir yapım oldu” diyen oyuncu, dizinin detaylarını anlattı.
Yeni projeniz ‘Yaralı Kuşlar’ hayırlı uğurlu olsun, neler söylemek istersiniz?
‘Yaralı Kuşlar’ın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok güzel bir senaryoya ortaklık ediyoruz. Heyecanlıyım. Yoğun tempoda çalışıyoruz. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız. Ekip olarak güzel bir enerji yakaladık. Yönetmenlerimiz başta olmak üzere bütün ekip gerçekten çok yardımcı oluyor. Yorgunluğumuza değdiğini görmek, enerjimizi diri tutuyor. Hep söylediğim bir şey var, bu set bana okul oldu. Şanslı olduğumu düşünüyorum. Sete koşarak geliyorum. Bana Meryem’le tanışma fırsatı veren menajerlerime, rolü güvenip bana emanet eden yapımcıma, dünyasını yaşatmamda, anlamamda yardımcı olan yönetmenlerime ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şansımız bol olsun!
Bu projeyi kabul etme sebebiniz neydi? Siz Meryem’in en çok neyini sevdiniz?
Hikayesi çok etkiledi. Benim kalbime dokunduysa, izleyenlerin de kalbine dokunur diye düşündüm. Karakteri okuduğum zaman gerçekten “Meryem olmalıyım” dedim. Günlük dizi olmasından dolayı ilk başta tereddüt ettim. Menajerlerim benim için çok iyi bir tecrübe olacağını söyledi. Öyle olacağına inandım ve işi kabul ettim. Ortak yönlerimizin olması da buna etken oldu. Meryem’in çok sevdiğim özelliği var... Ama en sevdiğim, güçlü olması, kardeşine olan bağlılığı ve sevgisi. Bunların yanında hayatındaki bütün olumsuzluklara rağmen yaşama tutunma çabası, tok gözlü ve çok sabırlı olması da etkiliyor. Ben çok fevriyim ama Meryem düşünmeden hareket etmez. Bu yönü de imrendiğim özelliklerinden.
Günlük dizide yer almanın avantajları ve dezavantajları nedir?
Benim açımdan avantajları çok... Günlük dizide çok şey öğreniyorsunuz. Çok fazla sahne çekiyoruz. Duygular arası gezintimiz çok oluyor. Bunlar da bize hep deneyim olarak geri dönüyor. Tek dezavantajı, yoğun tempoda çalıştığım için kendime çok zaman ayıramıyorum.

Gizem Arıkan: Bu set, okul gibi
‘Hayalim,
dünya çapında bir yapım’

Oyunculuk sizin için ne ifade ediyor?
Benim için bitmeyen, sürekli değişen, iyi hissettiğim, huzurlu ve eğlenceli bir yolculuk.
Oyunculukta en büyük hayalimiz nedir?
Kendimi geliştirip, dünyada izlenen bir yapımda oynamak ve hatırlanmak en büyük hayalim. Aynı projede farklı karakterleri canlandırmak da en büyük isteklerim arasında.
Son olarak buradan izleyicilerinize neler söylemek istersiniz?
‘Yaralı Kuşlar’, içimizden bir hikaye. Herkesin kendinden bir parça bulabileceği, sıcak samimi bir yapım. Güzel enerjimiz onlara da geçsin. Umarım izleyenlerimizin kalbinde güzel bir yerimiz olur.