Cadde Gözde Çığacı: Şükürler olsun, iyi ki boşanmışım!

Gözde Çığacı: Şükürler olsun, iyi ki boşanmışım!

05.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Gözde Çığacı, altı aylık sevgiliyken evlilik teklifinde bulunduğu ve Ağustos 2020'de nikah masasına oturduğu Tümer Gülümserler'den boşandı. Nişantaşı'nda objektiflere takılan 30 yaşındaki oyuncu, sürpriz ayrılık hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Gözde Çığacı: Şükürler olsun, iyi ki boşanmışım

Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan Gözde Çığacı, 1.5 yıl evli kaldığı Tümer Gülümserler ile geçtiğimiz aylarda boşandı. Önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülenen Çığacı, ayrılık kararına ilişkin konuştu.

Haberin Devamı

"BEKARLIK MÜKEMMEL BİR ŞEY"
Ünlü oyuncu, "Şükürler olsun. İki ki boşanmışım. Yanlış bir evlilikti benim için. Her ilişkinin bir bir ömrü var. Biraz erken birbirimizi tanıdık. Tanıdıktan sonra ayrılmaya karar verdik. 'Şükür' diyorum, bekarlık bence mükemmel bir şey" dedi.

"İHANET YOK"
Evliliğin neden bittiği sorulan Çığacı, "Şimdi gayet keyifliyim. 'Bekarlık sultanlık' lafı gerçekten çok doğru. Biten evliliğimizde ihanet kesinlikle yok" ifadelerini kullandı.

Gözde Çığacı: Şükürler olsun, iyi ki boşanmışım

"EVLİLİK TEKLİF ETMEM MÜTHİŞ BİR SERSERİLİKTİ"
Nikah masasına oturduktan sonra İzmir’e taşınan 30 yaşındaki güzel, Ekim 2021'de Posta gazetesinden Oya Çınar'a röportaj vermiş, "Bugüne kadar yaptığınız en güzel serserilik neydi?" sorusunu yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

Gözde Çığacı, "Çok var ama ilk aklıma gelen Tümer’le (Gülümserler) altı aylık sevgiliyken, ilk sarhoş olduğumuz gün. Oturduğumuz bankta, sushi söyleyip, yanına da şarap açmıştık. Büfeden bir kasa alıp, onun üzerine sofra kurduk. O gün, orada ona evlenme teklifi etmem bence müthiş bir serserilikti" şeklinde konuşmuştu.

Gözde Çığacı: Şükürler olsun, iyi ki boşanmışım

Ünlü oyuncu, "Onu çok seviyorum ve iyi ki hayatıma girdi. 'Hayattaki şansım' dersin ya bazen, o benim hayattaki şansımdı. Hala hayatta en güvendiğim insan. Karı koca ilişkisini başaramamış olabiliriz ama biliyorum ki insan ilişkisinde bir seviye atladık" açıklamasında bulunmuştu.