Cadde Hadise, Belçika'nın depremzedelere yardım kampanyasında şarkı söyledi

Hadise, Belçika'nın depremzedelere yardım kampanyasında şarkı söyledi

01.03.2023 - 10:07 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Daha önce depremzedeler için birçok kez bağış çağrısında bulunan ve hem Hollanda'da, hem de Türkiye'de düzenlenen yardım kampanyalarına katılan Hadise; bir kez daha kolları sıvadı. Ünlü isim, Belçika'nın yardım kampanyası için 'People Help the People' şarkısını seslendirdiği anları paylaştı.

Türkiye, 6 Şubat günü biri 7.7, diğeri 7.6 şiddetindeki iki depremle felaketi yaşadı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 11 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde, on binlerce kişi hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Birçok ünlü isim gibi şarkıcı Hadise de depremzedeler için harekete geçmişti. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta Hollanda'da başlatılan bir yardım kampanyasına destek vermişti.

Hadise, Belçikanın depremzedelere yardım kampanyasında şarkı söyledi

"ACIMIZ BÜYÜK"

Radyo kanallarındaki yayına katılan Hadise, "Şu an Hollanda'da radyo istasyonundayım. Depremzedeler için yardım toplanıyor... Yoğun bir gün... Acımız büyük... Evet çok zor günler geçiyoruz ama bir olunca gördüğünüz gibi her şeyi başarıyoruz" demişti.

"BURADA OLMAK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı şöyle devam etmişti:

Burada olmak benim için önemli... Çünkü ben gurbetçi bir ailenin evladıyım. Burada insanlarla aramızda köprü olabilmek benim için çok önemli... Daha sonra İstanbul'a döneceğim ve akşamki ortak yayında ben de olacağım.

Hadise, Belçikanın depremzedelere yardım kampanyasında şarkı söyledi

BELÇİKA'DA DA HAREKETE GEÇTİ

Ünlü isim, Hollanda'daki bağış toplama çalışmalarının ardından Belçika'da da Türkiye için yardım toplamak adına kolları sıvamış ve 'People Help the People' şarkısın kampanya kapsamında seslendirecek yirmi sanatçılardan biri olacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Hadise, Belçikanın depremzedelere yardım kampanyasında şarkı söyledi

INSTAGRAM SAYFASINDAN PAYLAŞTI

37 yaşındaki şarkıcı, son olarak Birdy'nin parçasını seslendirdiği anların bir videosunu Instagram sayfasından paylaştı. Hadise, kısa sürede binlerce beğeni alan videosuna şu mesajı yazdı:

Birdy’in 'People Help the People' şarkısını, Belçika’nın yaşadığımız deprem felaketi için hazırladığı yeni yardım kampanyası kapsamında yeniden seslendirdik.

Hadise, Belçikanın depremzedelere yardım kampanyasında şarkı söyledi

"İYİ Kİ VARSIN"

Takipçileri, ünlü ismin bu anlamlı hareketine; "Evet, gerçekten müzik iyileştirir", "Kalbinin güzelliğine hayranım" ve "İyi ki varsın Hadise" gibi yorumlar yaptı.