Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

07.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Dünya mutfağı

Haberin Devamı

Cihangir’deki 21’in ortaklarından Deniz Karaağaç, Bodrum Gümüşlük’te Greta adlı mekan açtı. Onlarca kahvaltı seçeneklerin bulunduğu mekanda, dünya mutfağından lezzetler sunuluyor. Gümüşlük’ü tepeden gören yerde, koronavirüs tedbirlerine uyuluyor.

Döner aşkına!

Pendik ve Çengelköy’de şubeleri bulunan Kadim Döner, ‘Dönerin en lezzetli hali’ sloganıyla misafirlerini ağırlıyor. Döner seçenekleri arasında, pilav üstü, sade, gobit ve lavaş dürüm seçeneklerinin yer aldığı mekanda, İskender ve Erzincan kesme çorba da öne çıkıyor. Paket servisin olduğu Kadim Döner’de favori tatlı ise sütlaç...

Haftanın mekanları...

Yöresel yemekler

Datça Ovabükü’nde misafirlerini ağırlayan Savana Butik Otel, yılın yorgunluğunu unutturacak huzurlu atmosferiyle mi- safirlerini ağırlıyor. 20 odayla hizmet veren tesiste, birbirinden lezzetli yöresel tatlar servis ediliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Yeni bir lezzet

Dominos’tan bir yenilik daha. Muhteşem ikili tavuk ve patatesi birleştiren bu lezzet en çok sevilen sos seçenekleri ile iştah kabartıyor. Lezzet tutkunlarının damaklarını şenlendirecek bol soslu lezzet bombası Soslu Tavuk&Patates, eve servis siparişlerde sadece 24.99 TL.

Boğaz manzaralı keyif

The Artisan İstanbul MGallery, kendine özgü yarattığı sanat, gastronomi ve tasarım odaklı dünyasıyla unutulmaz deneyimlere ev sahipliği yapıyor. Gümüşsuyu’nda konuşlanan otelin giriş katında Art&Kitchen, muhteşem Boğaz manzaralı terasında ise Bozcaada’nın en iyi restoranı Madam Niça yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Tamamen doğal

Tortilla ekmeği, mısır ve buğday unundan hazırlanan iki farklı çeşidiyle Ranchito’nun online sipariş menüsüne girdi. Meksika’dan getirilen özel makinelerde, binlerce yıllık orİjinal tarifine sadık kalınarak günlük, taze ve doğal olarak üretilen tortillalar ile enfes tacolar ve birbirinden özel burritolar hazırlayabilirsiniz.