Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

25.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET- Brunch keyfi

Haberin Devamı

Boğaz’ın etkileyici manzarasına karşı konumlanan Aqua Restaurant, pazar günlerinin özlenen brunch’larına yeniden başlıyor. Four Seasons Hotel Bosphorus’un içinde yer alan mekanda, özel hamurlarıyla kendi kurabiyelerini yapan çocuklar için de brunch daha eğlenceli bir deneyime dönüşüyor.

Haftanın mekanları...

Benzersiz tatlar

Kınalıada’daki Koala Pub&Burger, dünya mutfağının lezzetlerini sunuyor. Mekanın menüsünde burgerler, İtalyan esintisi pastalar, her beslenme biçimine hitap eden salatalar ve atıştırmalıklar yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Ev konforunda

Terrazza Italia, Zorlu Center’da Eataly’nin içerisinde açılıyor. Ev konforunda, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerini karşılayan restoranda bir zamanların günlük ev yemeklerini, özlerine sadık kalarak modern bir yorumla günümüze uyarlıyor. 

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Paella akşamı

Kuruçeşme’de yer alan ve Şef İsmet Saz imzası taşıyan The Steeve, paella akşamı sunuyor. Deniz mahsüllerinin en taze halleriyle zenginlik kattığı paella için yengeç Marmaris Dalyan’dan, karides İskenderun Hatay’dan getiriliyor.

Haftanın mekanları...

 Çin lezzetleri

Çin’in önde gelen lüks otel varlık yönetimi grubu Wanda Hotels&Resorts, ilk yurt dışı yönetim oteliyle Türkiye’de açıldı. Otel, Çin mutfağının lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Haftanın mekanları...

Her mevsim değişen menü

İşletmeci şef Özlem Mekik, Kozyatağı Hilton Otel’in içinde yer alan mekanı Ziyade Fasıl’da alışılagelmiş lezzetlerden sıkılanlar için ezberleri bozuyor. Misafirlerine yerel pazarlarda bulunan ürünlerle her mevsim değişen bir menü hazırlayan Mekik, kendine has tariflerini sunuyor.

Haftanın mekanları...