Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

15.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Arka Bahçe konsepti

Şehrin popüler noktalarında lezzet ve konforu bir arada sunan restoran zinciri Cookshop, 2021 yılında yatırımlarına hız verdi. İlk şubesini 2008 yılında Nişantaşı’nda açan Cookshop, geçtiğimiz sene 10 şubeyi daha bünyesine katarak şube sayısını 27’ye çıkardı. Marka, kısa süre önce Bağdat Caddesi Erenköy’de Arka Bahçe konseptini de hayata geçirdi.

Haftanın mekanları...

Ziyafet sofrası

32 senedir Şanlıurfa ve Güneydoğu lezzetlerini, sevenleriyle buluşturan Dedecan; lahmacun ve kebaplarıyla günün her saati ziyafet sofraları kuruyor. Şanlıurfa Merkez, İstanbul Ataşehir, Ankara Çukurambar, Kayseri Talas’ta bulunan şubeleriyle mekan, taş fırın ve ocakbaşı lezzetlerinin yanı sıra; masaya gelen kendine has eşlikçileri ile önce gözlere sonra da damaklara hitap ediyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Şehre yeni soluk

Kuruçeşme’de yer alan Steeve by İsmet Saz, şehre yeni bir soluk getiriyor. Mekan, Anatolian Tapas Bar konseptiyle kapılarını misafirleri için aralıyor. Merak uyandıran menü seçkisi ve reçeteleriyle dikkat çeken mekan; şefin Amerika’da çalıştığı sırada New York Times Gazetesi için hazırladığı ‘karidesli baklava’ tarifiyle yenilikçi lezzet arayışında olanların radarına giriyor.

Haftanın mekanları...

Aşk koleksiyonu

Beta Tea, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı koleksiyonunda kırmızı gülün romantizmini, kalpli drajelerle harmanlanan eşsiz çay lezzetleri ve müzikli özel çay kutularıyla zenginleştiriyor. Mekan, hem kalbe hitap eden hem de zamansız bir hediye alternatifi arayanların kurtarıcısı oluyor.

Haftanın mekanları...

Türkçe, yabancı ve RNB çalıyor

Masquerade Clup, dünya yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor. Arda Arman Perihan öncülüğündeki mekanda, çarşamba, cuma ve cumartesi akşamları Türkçe ile yabancı müzik çalıyor. Perşembe ve pazar günleri ise RNB müzikle sevenlerini ağırlıyor.

Haftanın mekanları...

Tatlı deneyimi

Terrazza Italia, İtalyan mutfağının dünyaca ünlü lezzetlerini profesyonel bir bakış açısıyla yorumlamayı sürdürüyor. Ev konforunda, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerini karşılayan restoran, tadına doyulmaz tatlılarıyla misafirlerine yepyeni bir
deneyim yaşatıyor.