Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

02.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Boğaz’ın yeni gözdesi

Enfes lezzetleri ve otantik atmosferiyle Bodrum’un popüler mekanı olan Danış Restaurant, nisan ayında İstanbul’da açılacak.
Danış Ulaç, Yavuz Yollu ve Fatih Yollu’nun sahibi olduğu, Arnavutköy’de hizmet vermeye başlayacak mekanda, güne köy kahvaltısıyla başlayıp, akşam modern ocakbaşı konseptiyle devam edebilirsiniz.

Haftanın mekanları...

Anadolu mutfağı

Fairmont Quasar Istanbul’un bahçe katında yer alan Aila, Ramazan ayı boyunca özel bir iftar menüsü sunuyor. Mekanın mutfak şefi Kemal Can Yurttaş tarafından hazırlanan menüde, iftariyelikler, soğuk başlangıçlar ve ara sıcakların yanı sıra Anadolu’nun zengin mutfak mirasından ilham alınarak oluşturulan seçmeli ana yemekler ve leziz tatlı büfesi de yer alıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Osmanlı yiyecekleri

Dedeman İstanbul ile Dedeman Bostancı, Ramazan’da misafirlerini özel iftar menüleriyle ağırlamaya hazırlanıyor. Her iki otel de Osmanlı ve Anadolu Mutfağı’nın seçkin lezzetlerini usta şeflerin yorumlarıyla iftar sofralarına taşıyor.

Haftanın mekanları...

Lezzet şöleni

Wish More Hotel İstanbul, Ramazan ayı boyunca tadına doyulmaz iftar buluşmalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Geleneksel yemeklerin modern dokunuşlarla harmanlandığı ve dört dörtlük bir uyum içinde sunulan menülerle, iftar saatleri lezzet şölenine dönüşüyor.

Haftanın mekanları...

Alternatifli menü

Sarıyer Armutlu’da yer alan Steakroom, yenilenen menüsüyle sosyalleşmek isteyen çiftler için alternatifler sunuyor. Özgün mimarisiyle büyüleyen, günün her saatinde sağlıklı ve doyurucu lezzetler sunan mekanın menüsünde, dana carpaccio, Dallas steak, köfte, cheddar füme, lokum et ve avakado salatası en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Kusursuz düğün

Bodrum’daki Radisson Collection Hotel, çiftler için her ayrıntısı düşünülmüş, kusursuz bir düğün vadediyor. 12 ay hizmet veren otelde tüm yıl boyunca konaklayabilir ve etkinlik organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

Haftanın mekanları...

Günbatımı keyfi

Bonn Karaköy, muhteşem manzarası, enfes lezzetleri ve DJ partileriyle adından söz ettiriyor. Ulaş Bakır’ın işletmeciliğini yaptığı ve haftanın altı günü misafirlerini ağırlayan mekan, şef Ahmet Tavşan imzalı dört baharatlı dana kaburga başta olmak üzere, birçok tatla unutulmaz izler bırakıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

İftar sofraları

Four Seasons Hotel Bosphorus, Ramazan’da misafirlerini Boğaz’ın kalbinde iftar sofralarında ağırlayacak. AQUA’nın fasıl grubu eşliğinde sunacağı Osmanlı konseptli açık büfesinde, Ramazan’ın olmazsa olmaz tatları yer alıyor. Ocakbaşı ise, soğuk ve sıcak başlangıçların, geniş kebap seçeneklerinin yer aldığı set menüyü misafirleriyle buluşturuyor.