Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

14.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Eğlence ve lezzet bir arada

Jemiyet Arnavutköy, şeflerin özenle hazırladığı lezzetli mezeler ve yemeklerini misafirlerine sunuyor. 90’lar Türkçe popla eğlencenin de adresi olan mekanda, misafirler alışılmışın dışında lezzetleri deneyimlerken, ‘Happy hour’ ve kaliteli müziklerin de tadını çıkarıyor.

Haftanın mekanları...

Kapılarını açtı

Bodrum’un göz alıcı yeşili ve doğal atmosferi içerisinde yer alan Miya Garden, kapılarını açtı. Yalıkavak’ta bulunan mekan, mandalina ve limon ağaçlarının içerisinde adeta misafirlerini masal diyarında hissedebileceği ortamda, birbirinden lezzetli zengin menüsüyle sezona iddialı giriş yaptı. Reçellerin, böreklerin, peynirlerin ve yöresel tatların olduğu mekanda ayrıca sabah kahvaltısına özel ciğer de bulunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Batı ve Doğu mutfağı

Alaçatı’nın kalbinde saklı bir cennet sunan Alâ Otel, 2-25 Ağustos tarihlerinde dünyaca ünlü şef Aytekin Erdoğan’ın eşsiz menüsünü misafirlerle buluşturacak. Blanco By Aytems konseptiyle Batı ve Doğu mutfağının farklı ve sıra dışı kombinasyonları yemekseverlerin beğenisine sunulacak.

Haftanın mekanları...

Modern dokunuşlar

The Halich Otel’in roof katında konumlanan Yuca, haftanın yedi günü hizmet veriyor. Birbirinden özel lezzetleri modern dokunuşlarla harmanlayan, imza menüsü ve damak çatlatan lezzetleriyle dikkat çeken mekanda, Anadolu’dan ve dünyadan özenle seçilen yemekleri, gün boyu devam eden organik serpme kahvaltısı, pazar günlerini eşsiz kılan brunch’larıyla misafirlerine keyifli saatler vadediyor.

Haftanın mekanları...

Sezon başladı

Bodrum-Yalıkavak’taki Tilkicik Koyu’nda yer alan D’Plaj Residans, 1 Mayıs itibarıyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Villa Azur Beach&Restoran’ın yanı sıra şef Özlem Mekik’in restoranlarını bünyesine ekleyen D’Plaj, yeni nesil meyhane kültürünün öncüsü Ziyade Fasıl ve İspanyol&Türk mutfağının melezi La Rica ile sezona yeniliklerle giriş yaptı.

Haftanın mekanları...

Yeşillikler içinde

Bodrum-Bitez, yeni bir markaya ev sahipliği yapıyor. Piko’s Bitez, yeşillikler içinde, doğa ile iç içe kahvaltı yapmak isteyen misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 350 kişi kapasiteli mekanda birbirinden özel sıcak ürünler, Şanlıurfa’dan getirilen taşlarla hazırlandığı kuyudan masaya servis ediliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Bodrum’da açılacak

Levent’teki ilk şubesiyle restoran sektörüne adım atan Tike Restoran’ları sokak lezzetleri kültüründen uzak, fine dining bir restoran gibi geldikleri ilk kebapçı konseptlerinden biri olarak biliniyor. Şu an Kiev’de bir şubesi bulunan, Amerika, İngiltere, Dubai ve Azerbaycan gibi ülkelerde ciddi franchise teklifleri olan marka, bu yaz Bodrum’da Bitez Tike’yi hizmete açıyor.

Haftanın mekanları...

Yeni şube

Uzak Doğu mutfağı severlerin müdavimi olduğu Yada Sushi, lezzet ağını genişletiyor. İkinci şubesini Galataport İstanbul’da açan mekan, rahat ve enerji dolu atmosferiyle misafirlerini ağırlıyor. Mekanın klasikleşen lezzetlerinin yanı sıra birçok deneysel yeni yiyecekler de menüde yer alıyor.

Haftanın mekanları...