Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

25.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Bodrum Yalıkavak’ta gün batımını en iyi şekilde izleyeceğiniz Hola, konsepti ve dekoruyla dikkat çekiyor. Mekanın menüsünde atıştırmak isteyenler için tapas lezzetler de bulunuyor. Cuma ve cumartesi günleri, dünyada yükselen yeni Latin müziklerinin çaldığı partiler ve canlı müziklerin olduğu Hola’da, perşembe akşamları ise Latin Jazz Geceleri ile yaz akşamlarına renk getiriyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Ege mutfağı

Bodrum’daki Babana Hotel’in, ismini Gölköy’ün simgesi gölden esinlenerek “Gölün plajı” anlamına gelen La playa del Lago olarak yenileyen restoranı, yeni sezona “Merhaba” dedi. Zengin kahvaltı menüsünün yanı sıra, birbirinden leziz mezeleriyle Ege mutfağını sofrasına taşıyan restoran, damaklarda unutulmaz lezzetler bırakıyor.

Haftanın mekanları

Akdeniz esintileri

Bodrum Yalıkavak’ta beach, roof ve restaurant konseptiyle hizmet verecek olan Itza, temmuz başında kapılarını açacak. Mekan bünyesinde yer alan Türk ve dünya mutfağının 24 önemli şefi ile Akdeniz ağırlıklı modern Avrupa mutfağının enfes lezzetleriyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak.

Haftanın mekanları

Gastronomi deneyimi

Cullinan Belek, seçkin ayrıcalıklarıyla kapılarını açıyor. Şık ve ince zevkli tasarıma sahip farklı segmentte odaları, özel beyaz kum plajı ve restoranlarıyla rahatlığı, gastronomiyi ve sıra dışı eğlenceyi bir arada sunarak, lüks kavramının en güçlü varlığını tanımlıyor. Otelin ana restoranında usta şeflerin taptaze ürünlerle hazırladığı Türk ve dünya mutfaklarının özenle seçilmiş lezzetleri misafirlerine eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Denizden ilhamla

Kuruçeşme’de yer alan Ringa Sea Food Restaurant, etkileyici atmosferi ve modern menüsüyle ayrıcalıklı bir gastronomi deneyimi vadediyor. Ege’den Akdeniz’e kadar tüm yerli özel balıkları gelişmiş hazırlama ve pişirme teknikleriyle sunan mekan, yenilenen yaz menüsüyle hem damağınızı hem de ruhunuzu şenlendiriyor.

Haftanın mekanları