Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

02.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Özel lezzetler

Bodrum Turgutreis’teki Rammos Hotel, Rios Steak ile Marea Fish Restaurant, öğle ve akşam yemeklerini taçlandırmak isteyenlere seçkin lezzetler sunuyor.
İşletmesini Ayhan Yüksel ve Olcay Sefa Şendil’in yaptığı otelin uzman şeflerin ellerinden çıkan menüleri damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Haftanın mekanları

Sıra dışı konsept

Bodrum Mandarin Oriental Hotel’in içinde yer alan The Living Room, 25 yıllık Miami VIP lüksünü Bodrum’a taşıdı. Gündüzden geceye şık bir mekan ve sıra dışı konseptiyle özel bir sahil lounge’u bulunan mekan, tüm yaz boyunca dünya starlarını Bodrum’da misafir etmeye hazırlanıyor.

Haftanın mekanları

Yıldızlı şefler Bodrum’da

Bodrum ve Ege’nin yöresel yiyeceklerini, dünya mutfağından özenle seçilmiş lezzet örneklerini ve farklı damak tatlarını bir araya getiren Be Premium Bodrum, ihtişamlı dünyasının kapılarını dünyaca ünlü şeflere açıyor. Sözen Organizasyon katkılarıyla 1 Temmuz-10 Eylül tarihleri arasında Notias Restoran’da gerçekleşecek etkinlik, İspanya’dan iki Michelin yıldızlı Paco Roncero ile başladı.

Haberin Devamı

 

Haftanın mekanları

Günlük pastalar

Fairmont Quasar Istanbul bünyesinde yer alan, Şef Feray Aydoğdu tarafından Fransız teknikleriyle hazırlanan günlük pasta, makaron, çikolata ve eşsiz tatların sunulduğu Demlique by Tonka, yeni yaz menüsüyle lezzet severlerle buluşuyor. Mekanda, mevsimsel ve doğal ürünlerle hazırlanan lezzetli pastalar, çikolatakolikleri sevindirecek el yapımı çikolatalar ve rengarenk makaronlar bulunuyor.

Haftanın mekanları

Farklı restoranlar

Bodrum Yalıkavak’taki Çökertme’de misafirlerine hizmet veren Palmalife Hotel, bu sezona yenilenerek giriyor. İçerisinde bir İtalyan restoranı, Doğu ve Batı lezzetlerini birlikte sentezleyen Türk mutfağı, farklı konsept arayan misafirler için de bir yeni nesil meyhane konseptinde hizmet veren restoranı bulunuyor.