Cadde Yasak Elma 92. yeni bölüm fragmanı yayımda! Yıldız ve Ender hapse giriyor... İşte, Yasak Elma 91. bölüm

Yasak Elma 92. yeni bölüm fragmanı yayımda! Yıldız ve Ender hapse giriyor... İşte, Yasak Elma 91. bölüm

30.12.2020 - 18:57 | Son Güncellenme:

Yasak Elma 91. bölüm ile pazartesi akşamı diziseverlerin karşısına çıktı. Sevilen dizide ipler gerilmeye başladı. Seyirciler merakla Yasak Elma 92. bölüm fragmanını araştırıyordu ve beklenen haber geldi. Yıldız, Ender ve Şahika'nın hapise girdiği görüntüler izleyeni heyecanlandırdı. FOX ekranlarının en çok izlenen dizisi oyuncuları ile adından söz ettiriyor. İşte, Yasak Elma 92. yeni bölüm...

Yasak Elma 92. yeni bölüm fragmanı yayımda Yıldız ve Ender hapse giriyor... İşte, Yasak Elma 91. bölüm

Entrikalarla meşhur dizi Yasak Elma 91. bölümde, Ender Halit'in ortaya çıktığı şüphesiyle tedirginlik içindedir. Yıldız ile Çağatay ise annelerine karşı aşklarını savunmaya devam ederler. Son bölümün ardından 92. yeni bölümde neler olacak merakla beklenmeye başladı. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Yıldız ve Çağatay’ın ailelerine karşı verdiği savaş her geçen gün şiddetlenirken, büyük bir yol ayrımına gelirler. Ancak bu noktada Çağatay, Yıldız'dan vazgeçmeyi göze alamaz ve sürpriz şekilde nikah salonunun yolunu tutarlar.

Ender, Halit’in yaşadığına kimseyi inandıramaz ve bu işin peşine kendi düşer. Halit’i bulmak ve haklılığını kanıtlamak için her şeyi yapacaktır. Uzun araştırmaları ve yeni öğrendiği bilgiler ışığında dağ evine giden Ender, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemez.

YASAK ELMA 92. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI