Cadde Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak!

Haluk Levent, Hatay'da 30'a yakın okul yaptıracak!

14.03.2024 - 07:20 | Son Güncellenme:

6 Şunat 2023'te Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent, afet bölgesine en çok yardım götüren ünlülerden biri olmuştu. Levent'in yaptığı yeni bir iş birliği anlaşmasıyla depremde en büyük hasarı alan şehirlerden biri olan Hatay'a 30'a yakın okul açacağı ortaya çıktı.

Haluk Levent, Hatayda 30a yakın okul yaptıracak

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yaptığı yeni bir iş birliği anlaşmasıyla iş arayan yetenekli gençler için hem kariyer kapılarını açacak hem de 6 Şubat depreminde büyük zarar gören Hatay'da 30'a yakın okulun yapılmasına vesile olacak.

Haberin Devamı

BM, IBM ve İsviçre platformu UDAO işbirliği ile hayata geçirilecek olan projesinin basın toplantısına katılan Levent "Projenin amacı, iş imkanları yaratmak ve yetenekli bireyleri aynı platform çatısı altında bir araya getirerek Web3 teknolojisi sayesinde işverenler ve iş arayanlar arasında doğrudan bağlantı kurabilmek ve yetenekli kişilerin keşfedilmesi kolaylaştırmak" diye konuştu.

Haluk Levent, Hatayda 30a yakın okul yaptıracak

"HALUK LEVENT EN GÜVENİLİR İNSANLARDAN BİRİ"

UDAO Ceo'su Pascal Eitschinger ise yapılan iş birliği hakkında bilgi verip, Hatay'da 30'a yakın inşasının yapılacağını ifade ederek, "Haluk Levent'i en güvenilir insanlardan biri olduğu için tercih ettik, ayrıca bizlerin de derin üzüntü duyduğu Hatay depreminden sonra kendisinin verdiği mücadeleyi ve yaptığı yapıcı yardımları tüm dünya çok konuştu. Bizler de kendisinin bu proje için en uygun isim olduğuna karar vererek onunla iş birliğine imza attık. Bu işbirliği sayesinde Hatay'da Haluk Levent'in 30'a yakın okul açacak olmasına vesile olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

Haluk Levent, Hatayda 30a yakın okul yaptıracak

Basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı bu yıl en güvenilir kişi seçildiğini hatırlatılmasıyla "Bana çok güvenmesinler hepsini satarım! Şaka bir yana benlik bir durum yok, halk bana jest yapmış beni seçerek. Bu durum AHBAP Derneği'nin başarısı, benim değil" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent, Hatayda 30a yakın okul yaptıracak

"ŞAPKAYI ÖNÜMÜZE KOYARAK DÜŞÜNMEMİZ LAZIM"

Yeni albüm yapacağını da sözlerine ekleyen Haluk Levent "Yeni nesil müziği nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi:

Benim zamanımda biz filizlenirken bizden yaşça ve mesleki anlamda büyük ve eski sanatçılar hayıflanmışlardı, 'Bunların yaptığı müzik değil' demişlerdi. Ben yaşadığım şeyi başkasına yaşatmak istemem, alıcısı varsa bize söylenecek söz düşmez. Rap müzik rock müziği geçti. Çünkü rock müzik yapan isimler içi dolu parça yapmıyorlar, toplumsal olaylara ve dertlere değinmiyorlar. Rap müzik yapanlar bunu başardı ve tercih edildi, kendimizi eleştirip şapkayı önümüze koyarak düşünmemiz lazım.

Haluk Levent, Hatayda 30a yakın okul yaptıracak

"OYUNCULUK KONUSUNDA KENDİME GÜVENİYORUM"

Hayatının film olacağını söyleyen Levent, "Filmim çekiliyor, beni anlatıyor. Ben oynayamayacağım ama, benim yerime başka biri oynayacak çünkü benim vaktim yok. Yoksa oyunculuğum iyidir, kendime güveniyorum bu konuda" dedi.