Cadde Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda'

Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda'

08.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, 2014 yılında Roma'da hayatını birleştirdiği Selen Görgüzel'den Mart 2022'de tek celsede boşanmıştı. Alkan, ayrılık sonrası eski eşiyle ilişkisi ve özel hayatı hakkında konuştu.

Hamdi Alkandan Selen Görgüzel açıklaması Herkes kendi yolunda

Hamdi Alkan, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. 57 yaşındaki sanatçı, şu sıralar kariyerine oyunculuk yaparak devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

"YÖNETMEN HAFTANIN YEDİ GÜNÜ ÇALIŞIYOR"

'Reyting Hamdi' programı ile tanınan, 'Muhteşem Yüzyıl'da oyuncu olarak yer alan, 'Arka Sıradakiler' dizisinde yönetmen koltuğunda oturan Alkan, "Yönetmenlik ve oyunculuğa devam ediyorum, aralarında bir ayrım yapmam. Bu sıralar oyunculuk yapıyorum tabii ama yönetmenlik yapmak, haftada 135 dakika çekmek çok zor. Oyuncuların programı belli, yönetmen neredeyse haftanın yedi günü çalışıyor ama hepsinin keyfi ayrı" açıklamasını yaptı.

Hamdi Alkandan Selen Görgüzel açıklaması Herkes kendi yolunda

"MİZAH YAPAMADIĞIM İÇİN MUTSUZUM"

Ekranlarda eskisi gibi komedi dizilerinin yer almadığını ve bu durumdan dolayı mutsuz olduğunu ifade eden Alkan, "Komedi yapılabilir ama şimdi komedi daha çok dijitalde ya da Youtube’da şans bulabilir. Gülmece dizilerinin yurt dışı satışı olmadığı için ulusal kanalların çoğu bu dizileri tercih etmiyor. Mizah yapamadığımı için mutsuz oluyorum ama sosyal medyada anlık zekice şeyler görüyoruz. Bunlar bize keyif veriyor, güldürüyor" dedi.

Haberin Devamı

SEKİZ YILLIK EVLİLİK 10 DAKİKADA BİTTİ!

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan, 2014'te nikâh masasına oturmuştu. Çift, sekiz yıl sonra Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen 10 dakikalık duruşma sonunda boşanmıştı. İki çocuk babası ünlü isim, eski eşiyle aralarının kötü olmadığını belirtti.

Hamdi Alkandan Selen Görgüzel açıklaması Herkes kendi yolunda

"KALBİM BOŞ, ORAYA KİMSEYİ ALMIYORUM"

Kanlı bıçaklı bir durumumuz yok, herkes kendi yolunda ilerliyor. Kalbim boş, kimseyi almıyorum oraya. Huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatıma, işime gücüme bakıyorum. Şu an aşk meşk işleri yok. 'Sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum’ durumu değil, başka önceliklerim var. Kızlar büyüyor, onların kariyeri için elimden geleni yapıyorum.

Hamdi Alkandan Selen Görgüzel açıklaması Herkes kendi yolunda