Cadde Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var!

Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var!

18.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Almanya'da bir festivalde müzikseverlerle buluştuktan sonra Türkiye'ye döner dönmez önceki akşam İzmir Alaçatı'da sahne alan Hande Yener, hayranlarını coşturdu. Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan, iddialı tarzı ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran 49 yaşındaki popçu, dikkat çeken sahne kostümü hakkında esprili bir açıklamaya imza attı.

Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var

Hande Yener, 11 Haziran'da Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı. Stiliyle sık sık adından söz ettiren şarkıcı, dünyaca ünlü bir markaya ait neon yeşil bol kesim takım elbisesiyle ters köşe yaptı. Konserinde kapalı bir kıyafet seçen Yener, "Bugün kıyafetimi kendim seçtim. Sahnede kıyafet çok önemli değil mi? şeklindeki esprili sorusuna hayranları da gülerek cevap verdi.

Haberin Devamı

"KOZMİK ENERJİMLE KARŞINIZDAYIM"

Kozmik enerji terapisine başladığını açıklayan ünlü popçu, "Kozmik enerjimle karşınızdayım. Bu enerjiyle sizlerle aynı frekansta buluşmak büyük mutluluk. Kozmik annem olan dünyaca ünlü soprano Didem Balık’a bu özel enerji için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var

SEVGİLİSİNE SESLENDİ

Dinleyiciler arasında yer alan sevgilisi Misha’yı işaret eden Yener, "Sevgilim de burada ve benim ilk önceliğim olan işime, sizlere olan sevgime gösterdiği büyük saygısı için sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ederim. 22 yıldır benim ilk önceliğim sizler oldunuz" dedi.

"ÇILGINLIĞI SEVİYORUM"

Geçtiğimiz ay Beylikdüzü'nde verdiği konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan 49 yaşındaki güzel, "Dünya starları ve bir de siz böyle çok tarz giyiniyorsunuz. Bu tarzı Madonna’ya benzettik. Siz neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu karşılığı vermişti:

Haberin Devamı

Biraz çılgınlığı seviyorum, ruhuma göre giyinince de sahneyi çok etkiliyor kostüm. Ne kadar özgürseniz o kadar sahnenizi, yaptığınız işi etkiliyor. Rahat olması da önemli ama ruhunuzu ve tarzınızı yansıtması da önemli. Çünkü sahne de bizim hayal dünyamız. O yüzden son zamanlardaki spekülasyonlar bizim yaptığımız işi basitleştiriyor. Hepimizin emeği var. Fiziğimizi hazır tutuyoruz sadece kostümlerimizi değil ve çok ciddi ekipler var arkamızda.

Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var

DÜKKAN SAHİBİNDEN UYARI!

Son olarak Alaçatı'da bir mekanda sahneya çıkan Hande Yener, iddialı elbisesi ile göz kamaştırdı. Şarkıcı, “Kostüm Amsterdam dan. Baya bir alışveriş yaptım. Dükkan sahibi 'Artık durun' diye uyarıda bulundu. Belki bu parçaları bir daha bulamam diye birçok kostüm aldım. Biliyorsunuz ben sahne için çok özeniyorum” açıklamasını yaptı.

Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var

"MUSTAFA TOPALOĞLU KUSURA BAKMAYACAK"

Şarkıcı, dikkat çeken sahne kostümü hakkında "Berksan ile 'Artık bu ülkenin iki uzaylısı var' şeklinde başlığı da attık. Eskiden birdi, şimdi iki" diyerek espri yaptı. Berksan da "Artık Mustafa Topaloğlu kusura bakmayacak" sözliinin ardından kahkaha attı.

Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var