Cadde 'İnci Taneleri'nin yeni bölümünde neler olacak? İlk buluşma hayal ettiği gibi geçmiyor

'İnci Taneleri'nin yeni bölümünde neler olacak? İlk buluşma hayal ettiği gibi geçmiyor

15.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı, BKM imzalı dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam saat 20.00'de dördüncü bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümde; Dilber, Zahir'den kurtulmak için uğraşırken, Azem ise oğlunu bulmanın sevincini yaşamaya çalışacak.

İlk fragmanın yayınlandığı günden bu yana gündemden hiç düşmeyen İnci Taneleri, geçtiğimiz hafta yayınlanan üçüncü bölümüyle yine milyonları ekrana kilitledi. Kanal D izleyicilerinin nefeslerini tuttuğu gecede, heyecan ve tansiyon hiç düşmedi.

Haberin Devamı

'İnci Taneleri' üçüncü bölümü ile hem sosyal medya hem de reyting listelerinin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları, şarkıları, dans sahneleri ile gece boyunca konuşulan İnci Taneleri, günün en çok izlenen dizisi oldu.

'İNCİ TANELERİ' SON BÖLÜM

Üçüncü bölümün finalinde ise Azem’in kayıp oğlunun izine ulaşması heyecanı artırdı. İsmini değiştirdiği tespit edilen oğlunun güncel fotoğrafı gösterilen Azem, gözyaşlarına hakim olamadı.

İnci Tanelerinin yeni bölümünde neler olacak İlk buluşma hayal ettiği gibi geçmiyor

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bu akşam saat 20.00'de dördüncü bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizide; Azem, oğlunun yaşadığını öğrenir ve resmini görür. Ancak oğlunun bir suçlu olduğunu öğrenen Azem, bu duruma üzülür. Dilber ise Azem ile güzel hayaller kurmaya devam eder. Ancak Dilber'in çocuğunun Zahir'in elinde olması, onun elini kolunu bağlar.

Haberin Devamı

İnci Tanelerinin yeni bölümünde neler olacak İlk buluşma hayal ettiği gibi geçmiyor

Azem, Cihan'ın mekanını bulur ve karşısına çıkar. Çocuklarını yıllardır görmeyen Azem, Piraye'nin sözleriyle sarsılır. Azem, Cihan’ı bulma sevinci yaşamasına rağmen, ilk buluşmaları hayal ettiği gibi geçmez. Diğer yanda ise Dilber’in başı Zahir’le derttedir.

İnci Tanelerinin yeni bölümünde neler olacak İlk buluşma hayal ettiği gibi geçmiyor

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.