Cadde 'İnci Taneleri'nde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu!

'İnci Taneleri'nde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu!

09.02.2024 - 00:37 | Son Güncellenme:

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’nin üçüncü bölümü yayınlandı. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’yı kadrosunda buluşturan dizi, yeni bölümüyle ekrana kilitledi.

İnci Tanelerinin merakla beklanan 3. bölümünde yaşananlar özetle şöyle: Hapisten çıktıktan sonra çocuklarını arayan Azem, eski öğrencisini ziyaret etti. Emniyet müdürü olan öğrencisi hocasını görünce büyük sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

Eskileri anan Erman, ‘Bir grup var okuldan arkadaşların olduğu, orada hep isminiz geçiyor. Ne zaman adınız geçse herkese bir sessizlik çöküyor’ sözleriyle yaşadıkları şaşkınlığı anlattı.

'İNCİ TANELERİ' SON BÖLÜM

Azem ise öğrencisine geliş sebebinden bahsetti ; ‘Ben çocuklarıma ulaşmaya çalışıyorum, kolay olmuyor. Mahkeme kararı gerekiyor, ben de düşündüm belki sen...’

AZEM, SESİYLE BÜYÜLEDİ! 'HATIRAN YETER...' / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Erman hocasına yardım edeceğinin sözünü verdi. Öğrencisine teşekkür eden Azem duygusal anlar yaşadı:

Hep gurur duydum seninle. Biliyorum öğrencilerimin karşısına çıkacak durumda değilim ama belki de hiçbir zaman olmayacağım. Bu yüzden ne olur geldiğim için kusuruma bakma.

KASIM, SAHNEDE DÖKTÜRDÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Erman ile konuştuğu sırada gelen telefon Azem'in tadını kaçırdı. Zahir, Azem’in odasına girip özel eşyalarını karıştırdı. Vefat eden karısı hakkında konuşan Zahir, Azem’i kızdırdı.

Haberin Devamı

İnci Tanelerinde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu

Azem’e dışarıda konuşmayı teklif eden Zahir, pansiyondan çıktığında hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı. Hocasına yardım edeceğine söz veren Erman, ekipleriyle birlikte pansiyonun kapısındaydı. Zahir’e Azem’in kim olduğunu anlatan Erman, onu sert bir dille uyardı. Zahir ise Azem’in karısının peşinde olduğunu söyledi. Dilber’in sırlarından birini tesadüfen öğrenen Erman, bu durumu hocasıyla da paylaştı.

DİLBER'İN DANSI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ekip otosundaki Zahir’in yanına giden Azem, elinde bir poşete koyulmuş inci taneleri ile Zahir’i tehdit etti: Laf bir daha benim rahmetli eşime gelirse, konu çok farklı yerlere gider!

Çocuk hikayesinden habersiz olan Azem, İzzet’e Dilber’in hemen odasına gelmesini söyledi. Müzikhol dönüşü Zerre ile pansiyona gelen Dilber’in morali İzzet’ten duydukları ile bozuldu. Azem Hoca, bir çocuğun olduğunu öğrendi…

AZEM, OĞLUNU BULDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLBER'İN ÇOCUĞU MU VAR?

Çaresiz bir şekilde Azem’in odasına giden Dilber, 8 yaşında bir oğlu olduğunu ve bunu neden sakladığını anlattı:

Herkesin bir sırrı var. Herkesin konuşurken kalbinin sızladığı mevzuları var. Sen de karını kimin öldürdüğünü söylemedin bana…

İnci Tanelerinde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu

Farkında olmadan Azem’den etkilenmeye başlayan Piraye, ustaca bir plan ile onunla baş başa bir akşam geçirmeyi başardı. Yemekte söz Azem’in çocuklarına geldi. Yıllardır çocuklarına kavuşmanın hayalini kuran Azem ise konuyu kapattı.

Haberin Devamı

"BİZ İYİYİZ AMA HATIRALARIMIZ KÖTÜ" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Azem, Piraye ile ayrıldıktan sonra eski mahallesine gitti. Apartman görevlisi Rafet yaşadıkları film şeridi gibi gözünün önünden geçen Azem’e, ‘bende emanetleriniz var diyerek’ yıllardır biriktirdiği postaları verdi.

DİLBER BİR KEZ DAHA REDDEDİLDİ

Kucağında yırtık pırtık bir kutu ile pansiyona dönen Azem’in gördüğü ilk şey eşi ve çocuklarıyla son kez katıldığı okul yemeğinden kalan fotoğraf oldu… Azem’in döndüğünü öğrenen ve konuşmak için odasına giden Dilber bir kez daha reddedildi.

OLAY GÜNÜ NELER OLDU? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sen de kendi dertlerin yetmiyormuş gibi böyle yaralı bir adamı hayatına katmasan mı acaba? Biz farklıyız Dilber. Farkı yerlerden geliyoruz, farklı kültürlerden… Yaş farkımız da var…

İnci Tanelerinde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu

Erman’ın telefonu ile bir kez daha emniyetin yolunu tutan Azem, Özgür’ü evlat edinen ailenin bulunduğunu öğrendi.

ZAHİR, TUFAYA DÜŞTÜ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Erman’ın verdiği adrese giden Azem, aradığı ailenin yıllar önce taşındığını öğrendi. İlk gördüğü mahalle esnafına uğrayıp bir iz arayan Azem, oğlunun adının değiştirildiğini öğrendi:

Çocukları yoktu… Zaten dertleri de buydu gariplerin. Sonra birini evlat edindiler. Adı Civan’dı galiba…

İnci Tanelerinde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu

Dizinin final sahnesinde;

Erman, hocası Azem’in kayıp oğlunu buldu: Eğer bu fotoğraftaki oğlunuzsa ismini değiştirmiş demektir. Özgür Yücedağ diye birinin izine rastlamadık, adı Cihan Seyran...

Haberin Devamı

Azem kavuşmak için gün saydığı oğlunun fotoğrafını yıllar sonra ilk kez gördü.

AZEM, DİLBER'İN BÜYÜK SIRRINI ÖĞRENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Azem, oğlunun yaşadığını öğrenir ve resmini görür. Ancak oğlunun bir suçlu olduğunu öğrenen Azem, bu duruma üzülür.

Dilber ise Azem ile güzel hayaller kurmaya devam eder. Ancak Dilber'in çocuğunun Zahir'in elinde olması, onun elini kolunu bağlar. Peki Azem, yıllar sonra bulduğu oğluna kavuşabilecek mi?

İnci Tanelerinde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu

'İnci Taneleri', yeni bölümleriyle perşembe akşamları saat 20.00'de Kanal D'de!