Cadde Her hafta bir laptop okuru bekliyor

Her hafta bir laptop okuru bekliyor

11.08.2008 - 00:43 | Son Güncellenme:

Yeni yarışmanın kuralları

Her hafta bir laptop okuru bekliyor

KURALLAR
1. Yarışmaya, Türk Medeni Kanunu anlamında ayırt etme gücüne sahip olan ve 18 yaşını bitiren herkes yarışmacı olarak katılabilir. 18 yaşından küçük olan yarışmacıların başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

Haberin Devamı

2. Haftanın yarışması her Pazartesi saat 05.59'da sona erer ve yeni haftanın yarışması Pazartesi sabah 06:00'da başlar. Pazartesi günü saat 05.59 itibariyle bütün puanlarınız sıfırlanır. Birinci gelen yarışmacı ve aldığı toplam puan ise Pazartesi günü saat 15:00'te internet sitemizden duyurulur.

3. Bir haftalık süre zarfında en yüksek puanı toplayan milliyet.com.tr okuru yarışmanın galibi kabul edilecektir.

4. Belirtilen süre sonucunda en yüksek puanı toplayan okur sayısı birden fazla ise bu okurlar arasında en çok milliyet.com.tr haberi okuyan kişi yarışmanın galibi kabul edilecektir.

5. Bir okur bir haber için sadece bir kez tahminde bulunabilir.

6. Yarışma süresi zarfında kullanıcının hangi haberden ne kadar puan aldığı ve yarışma süresi sona erdiğinde toplam kaç puana ulaştığı bilgisi, kullanıcı sisteme giriş yaptığında duyurulacaktır.

Haberin Devamı

7. Doğan Gazetecilik A.Ş.'nin, Yarışma kapsamında toplanan puanları yarışmacının kendisi dışında diğer yarışmacılara açıklama veya bildirme yükümlülüğü bulunmamaktadır.

8. Kazanan okurlarımıza hediye teslimat bilgisi milliyet.com.tr üyeliğinde geçerli olan e-posta adresi aracılığıyla bildirilecektir. Bu nedenle yarışmaya katılan okurlarımızın üyelik ve iletişim bilgilerini kontrol etmeleri ve doğruluğundan emin olmaları gerekmektedir. Doğan Gazetecilik A.Ş. kendisine iletişim adresinin yanlış bildirilmesi sebebiyle kazanan okura hediye ulaştıramamasından ötürü sorumlu değildir.

9. Hediye teslimat bilgisini içeren e-posta gönderildikten sonra kazanan okurlarımız 2 hafta içerisinde Doğan Gazetecilik A.Ş. yetkilileri ile temasa geçmelidir. Bu süre zarfında Doğan Gazetecilik A.Ş. yetkilileriyle temasa geçmeyen okurların ödül hakkı kaybolacak ve ödül bir sonraki yarışma dönemine devredilecektir.

10. Doğan Gazetecilik A.Ş. çalışanları yarışmaya katılamaz, katılsalar bile hediyeye hak kazanamaz.

11. Doğan Gazetecilik A.Ş. yarışmanın kural ve ödüllerinde tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkına sahiptir.

12. Doğan Gazetecilik robot programlar kullandığı tespit edilen yarışmacıların, bu şekilde aldıkları puanları tek taraflı olarak iptal etme hakkını saklı tutar. Yarışmacı işbu tasarrufu ve Doğan Gazetecilik`ten herhangi bir tazminat talep etmemeyi peşinen kabul eder.

Haberin Devamı

SIK SORULAN SORULAR

Bir haber için kaç kelime girebilirim?
35 karakteri aşmayacak yalnızca tek bir kelime girebilirsiniz.

Bir habere girdiğim kelimeden en fazla kaç puan kazanabilirim?
Girdiğiniz kelimeden alacağınız puan, o kelimeyi sizden başka kaç kişinin tahmin ettiğine bağlı olarak değişmektedir. Sizden başka ne kadar çok kişi bu kelimeyi tahmin ederse o kadar fazla puan alırsınız.

Bir habere ilk kelime giren ben olursam benden sonraki yarışmacılar benden daha fazla  puan mı alacak?
Siz tahminde bulunduktan sonra, aynı habere sizin girdiğiniz kelime her girildiğinde 1 puan daha kazanacaksınız.

Günde kaç haber için kelime girebilirim?
Yarışmamızda günlük ya da haftalık olarak kelime yazabileceğiniz haber sayısında herhangi bir sınırlama mevcut değildir. Bir habere yalnızca bir kelime olmak üzere, istediğiniz sayıda habere kelime girebilirsiniz.

Puanımı nasıl görebilirim?
Bir haber sayfasında yayınlanan Puan Detayları sayfasına tıklayarak üyelik bilgileriniz ile sisteme giriş yaptığınızda, her haber için ilk ve şu anki puanınız ve yarışmada ulaştığınız toplam puanı görüntüleyebilirsiniz. 

Yarışmada kaçıncı sıradayım?
Yarışmada sonuçlar haftalık olarak açıklanmaktadır. Yarışmaya ilişkin güncel sıralama ve diğer üyelerin puan durumu ile ilgili bilgi verilmemektedir. 

Yarışma hangi gün sona eriyor?
Haftanın yarışması her Pazartesi saat 05.59`da sona erer ve yeni haftanın yarışması Pazartesi sabah 06:00`da başlar. Pazartesi günü saat 05.59 itibariyle bütün puanlarınız sıfırlanır. Birinci gelen yarışmacı ve aldığı toplam puan ise Pazartesi günü saat 15:00`te internet sitemizden duyurulur.

Sorumun cevabı burada değil, size nasıl ulaşabilirim?
adresine email gönderebilirsiniz. Emailleriniz 48 saat içerisinde cevaplanacaktır.