Cadde Hüseyin Avni Danyal: Gelmeyenleri bir kağıda yazacağım

Hüseyin Avni Danyal: Gelmeyenleri bir kağıda yazacağım

27.04.2022 - 17:27 | Son Güncellenme:

Hüseyin Avni Danyal ve Başak Daşman’ı aynı sahnede buluşturan 'Kelepçe Kullanma Kılavuzu'nun galası, Fişekhane Ana Sahne’de gerçekleşti. Oyun sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Daşman ve Danyal, "Çok mutluyuz. İlk defa birlikte çalıştık. Dil ve tempomuz çok uyumlu oldu ve ortaya güzel bir oyun çıktı" dediler.

Hüseyin Avni Danyal: Gelmeyenleri bir kağıda yazacağım

Hüseyin Avni Danyal’ı galada 'Yargı' dizisindeki rol arkadaşları yalnız bırakmadı. Başak Gümülcüoğlu, Arda Anarat, Uğur Arslan, Mehmet Yılmaz Ak ve Yiğit Kalkavan, usta oyuncuya destek verdi. Deniz Çakır, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Gonca Gül Sunar, Ezgi Gör ve Pervin Bağdat gibi birçok ünlü isim de ilk gösterime katıldı.

Haberin Devamı

"ONLARI SETTE FIRÇALAYACAĞIM"

Basın mensuplarının "Kaan Bey ve Pınar Hanım’ı göremedik. Neden gelemediler?” sorusu üzerine Danyal, "Herkesin kendi planı olabilir. Gelmeyenleri bir kağıda yazacağım ve onları sette fırçalayacağım" diyerek, gösterime gelemeyen oyuncu arkadaşlarına takıldı.

"EVDE UFAK BİR KAZA OLDU"

Hüseyin Avni Danyal, alnındaki morluğun sebebini soran muhabirlere, "Set kazası değil. Evde ufak bir kaza oldu. Önemli bir şey yok“ yanıtını verdi.

Hüseyin Avni Danyal: Gelmeyenleri bir kağıda yazacağım