Cadde 'İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barış'la anladım'

'İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barış'la anladım'

03.02.2024 - 14:57 | Son Güncellenme:

Oyuncu Gupse Özay, meslektaşı Melis İşiten'in YouTube programına konuk oldu. Aşk hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim, önceden bu duyguyu 'kimyasal problem' olarak tanımlarken; eşi Barış Arduç'la tanıştıktan sonra her şeyin değiştiğini anlattı.

İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barışla anladım

Ünlü oyuncu Gupse Özay (39), Barış Arduç (36) ile 2014'te çekilen 'Deliha' filmininin setinde tanışmıştı. Sonrasında aşk yaşamaya başlayan ikili, 2020'de dünyevine girmiş ve 2022'de Jan Asya adını verdikleri bir kız çocuk sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

Şimdilerde 'Lohusa' filmiyle gündemde olan Özay, son olarak Melis İşiten'in YouTube programına konuk olan Özay, aşk hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barışla anladım

"AŞKI KİMYASAL PROBLEM OLARAK GÖRÜYORDUM"

"Barış'a kadar şöyle buluyordum aşkı" diyen oyuncu; konuyla ilgili eski düşüncelerini dile getirdi:

Kimyasal problem, takıntılık, birini tavlamak istersin o sana bakmaz, inat edersin onu aşk zannedersin gibi daha materyalist bakış açımla böyle psikoloji analizi yaptığım bir konuydu.

İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barışla anladım

Arduç ile aşk yaşamaya başladıktan sonra bu bakış açısının değiştiğini anlatan ünlü isim, "İşte 'Kolumu keserim, böbreğimi ikisini bile veririm' gibi bir duygunun adının aşk olduğunu Barış'la anladım diyebilirim" ifadelerini kullandı.

İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barışla anladım

"KASLARI VAR Kİ GÖSTERİYOR!"

Öte yandan Gupse Özay, geçtiğimiz gün yer aldığı bir bebek bezi markasının reklamı kapsamında gazetecilerle bir araya gelmişti. Özay, Arduç’un daha önceki dizilerde kaslarını gösterdiği sahnelerin aralarında kıskançlığa neden olup olmadığı sorusu karşısında şu yanıtı vermişti:

Kıskançlık olmuyor eşimle alakalı, hiç de olmadı. Yaşımla alakalı, bir de beni tahmin ediyorsunuz yani. Ne güzel, var ki gösteriyor kaslarını! Spor yapan insanlara biraz da motivasyon lazım. Benim öyle bir şeyim yok. Çocukluğumda hiç spor yapmadım.