Cadde İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj

İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj

19.04.2024 - 00:07 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...

İnci Tanelerinde Dilberle Azem ayrıldı Gece yarısı gizemli mesaj

Cihan'ın yaptığı hamle ile Reyyaz son anda kurtuldu. Reyyaz, adamlarına dövdürdükten sonra yanına gelerek ibreti aleme emsal olacak bir şekilde onu cezalandıracğını ifade etti. Reyyaz adamlarından omurga kemiğinin kırmalarını istedi.

Haberin Devamı

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM

AZEM'LE ÖZGÜR NEHİR'İ ARIYOR

Azem yıllar önce izini kaybettiği kızı Nehir'in izini ararken bir süredir ona dargın olan oğlu Özgür'ün de (Cihan) ona yardım etmek istediğini öğrendi. Azem yaşadıkları kötü olaydan önce her şeyin güzel olduğunu söylerken Özgür aslında pek babasının bildiği gibi olmadığını söyledi. Cihan ablasının kötü arkadaşları olduğunu, bundan ötürü arada annesiyle tartıştıklarını ama eve Azem gelince konunun kapandığını belirtti.

İnci Tanelerinde Dilberle Azem ayrıldı Gece yarısı gizemli mesaj

İKİ KADIN BİR ADAM! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ALEYNA İLE NECMİ YAKINLAŞIYOR

Aleyna, Reyyaz'dan kaçarken nereye gideceğini bilmediğinden geceyi Necmi'nin evinde geçirdi. Sabah olduğunda Necmi, artık gitmesi gerektiğini ifade edince Aleyna hala nerede gideceğini bilmediğini söyledi. Necmi, bir süre daha evinde kalabileceğini söyleyince Aleyna sarıldı. Necmi, Sırat'ta ne bulduğunu sordu. Aleyna babasından gördüğü kötülüklerden ötürü hiçbir erkeğe sevgi beslemediğini ifade etti.

Haberin Devamı

İnci Tanelerinde Dilberle Azem ayrıldı Gece yarısı gizemli mesaj

REYYAZ, ALEYNA'YI İSTEDİ

Azem arkadaşı Nergis'e çok vakti olduğu için 'İnci Taneleri' adında bir roman denemesini vererek yorumlarını merak ettiğini söyledi. Necmi nereye götüreceğini bilmediğinden Aleyna'yı otoparka getirdi. Reyyaz'ın adamları da otoparka gelince küçük çaplı bir panik yaşandı. Cihan'ı alarak Reyyaz'ın yanına getirdiler. Reyyaz, Cihan'a teşekkür ettikten sonra onu neden kurtardığını sordu. Reyyaz, Sırat'ın tüm işlerinin Cihan'a teslim edileceğini ancak karşılığında Aleyna'yı getirmesini istedi.

"SEN BİR KATİLSİN" MESAJI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Dilberle Azem ayrıldı Gece yarısı gizemli mesaj

DİLBER, ZAHİR'E BIÇAK ÇEKTİ

Cihan yaptığı görüşmeyi anlatmak için Necmi'nin yanına geldi. Dilber, Zahir'e karşı kendini korumak için Zerre'nin bıçağını aldı. Pavyon renki bir açılış yaptı. İzzet ve Azem de, gelerek eğlenceye katıldılar. Dilber, Azem'in yanına geldiğinde birkaç kişi laf attı.

İnci Tanelerinde Dilberle Azem ayrıldı Gece yarısı gizemli mesaj

DİLBER'DEN 'GEMİLERİ YAKARIM' ŞOV! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Azem rahatsız olduğu sırada güvenlik yanlarına gelerek uyardı. Hep beraber yemek yiyecekleri sırada tekrardan aynı kişilere denk gelince Azem dayanmayarak yanlarına gitti. Azem çocukları darp etti. Yıldız ile Dilber sokakta gezerken Zahir araçla yanlarına geldi. Zahir çocuklarını konuşacaklarını söyleyerek bir kafeye getirdi ikiliyi. Zahir 'Seni seviyorum' dediği sırada Dilber bıçağı çıkarttı, Yıldız ona engel oldu.

Haberin Devamı

İnci Tanelerinde Dilberle Azem ayrıldı Gece yarısı gizemli mesaj

DİLBER'LE AZEM AYRILDI

Dilber yine müzikolde sahne çıktığında Azem, Zahir tehdidine karşı yerini aldı. O sırada Piraye yanındakilerle beraber müzikole geldi. Dilber dansı bitirdikten sonra seyirciyi selamlarken Piraye'yle göz göze geldi. Azem konuşmak için Piraye'nin yanına geldi. Piraye, Dilber'i masasına çağırmak istediğini söyledi. Dilber masaya geldi, Piraye'yle tanıştı. Azem ayrılmak istese de Piraye'nin kardeşi Tayfun'un ısrarıyla masaya oturdu.

ÖNCE AŞKINI İLAN ETTİ, SONRA DA TERK ETTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilber utanarak Azem'le arkadaş olduklarını söyledi. Otele geçtiklerinde Azem artık müzikole gelmek istemediğini söyledi. Dilber ağlayarak 'Seviyor musun beni?'dedi. Azem de 'Hemde çok' cevabını verdikten sonra bu durumu sürdüremeyeceklerini söyledi. Azem hislerini kağıda dökerken 'Çocukların peşini bırak. Sen bir katilsin.' şeklinde mesaj geldi.