Cadde 'İnci Taneleri'nde Yılmaz Erdoğan'ın şiiri yüreklere dokundu!

'İnci Taneleri'nde Yılmaz Erdoğan'ın şiiri yüreklere dokundu!

01.02.2024 - 23:17 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin BKM yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber, başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü göz yaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem, otele gitti. İşte detaylar...

MUSA CAN ÇAYAN
Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisinin 1 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünden öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Zahir'in adamları tarafından darp edilen Azem, yanına gelen minik bir köpek sayesinde kendine geldi. Minik köpeği sahiplenen Azem, onu kucağına alarak otele getirdi. İzzet, otelde hayvan beslenmenin yasak olduğunu söyleyince Azem de, 'Ben bir sürü hayvan görüyorum ortalıkta, hiçbiri bu kadar da tatlı değil' cevabını verdi.

'İNCİ TANELERİ' İKİNCİ BÖLÜM

Otele gelen Dilber, İzzet'e Azem'i sordu, odada olduğunu öğrenince kapısını çaldı. Azem'in halini gören Dilber bir an panikledi, Zahir'in yaptıkları için özür diledi. Azem, 'Yok, artık bu benim şahsi meselem' ifadelerini kullandı. Dilber 'öpmek istiyorum yaralarından' diyerek Azem'i öptü. Azem, Zahir'in nerede takılıp, vakit geçirdiğini sordu.

"GÖZYAŞLARINI HERKESE GÖSTERMEYECEKSİN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

Azem, arkadaşı Kasım'ın yanına gelerek ondan bandaj istedi. Kasım, Azem'e yapılanları öğrenince onu yalnız bırakmak istemeyerek onunla beraber Zahir'in çiğköfte dükkanına gitti. Azem, Zahir'i gördükten sonra dükkana girdi. Zahir daha ne olduğunu anlayamadan Azem'in yumrukları ile yere yığıldı. Dükkana gelen Zahir'in yakını da Azem'in sinirinden nasibini aldı.

"ÖPMEK İSTİYORUM YARALARINDAN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

NUSRET HASIMLARININ KOĞUŞUNDA

Nusret hapishaneye ziyaretine gelen kardeşi Hatice'ye orada herkesle irtibatı kestiğini, onu hasımlarının koğuşuna aldıklarını ifade etti.

OTELDEN APAR TOPAR KAÇTILAR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

CİHAN ORTAYA ÇIKTI

Berzan otoparka geldi, çocukların eğlendiğini görünce üstlerine gitti. Cihan ortaya çıktıktan sonra çocukların yanından ayrılan Berzan, Sırat abisinin hasılatı istediğini söyledi. Nusret'in yanından ayrılan Hatice, Cihan'ın yanına geldi. Nusret'in durumunun iyi olmadığını, adının ihbarcıya çıktığını ifade etti. Olanları duyan Cihan sinirlerdi. Nusret'in söylediği 'Kendi oluşumlarını kursunlar, ayrılsınlar. Onlar orada güçlü olursa ben de burada güçlü olurum' sözlerini Cihan'a iletti.

AZEM, ZAHİR'İN MEKANINA BASKIN YAPTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

ZAHİR OTELE GELDİ

Azem, Dilber'i de alarak Kasım'ın evine geçtiği günün ertesi sabahında Zahir yakınlarıyla beraber otele dayandı. İzzet'i köşeye sıkıştırarak Kasım ve Dilber hakkına bilgi aldı. Azem, yeni işini arkadaşı Kasım'a anlatırken; Dilber ve Nergis kahvaltı hazırlıyordu. Tüm ekip kahvaltıya oturduğunda Dilber'in telefonu çaldı. Zahir'in aramasıyla küçük çaplı bir gerginlik yaşandı.

Haberin Devamı

'ÖYLE Mİ?' SARMALI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

DİLBER'İN GÖZLERİ DOLDU

Zahir, Zerre'ye sürekli Dilber'in tarafını tuttuğu için sitemde bulunuyordu. O sırada İzzet, Zahir'in adamlarına yakalanmadan Azem'in odasını toplamaya çalışıyordu. Zerre, Zahir'i korkutmak için Azem'in eşini öldürmekten hapis yattığını söyledi. Zahir bunu duyunca Dilber'in akıbetini daha çok merak etmeye başladı. Azem'in soğuk tavırları Dilber'i üzdü, yaşadıklarından ötürü yanlış birisiymiş gibi bakıldığını, halbuki öyle olmadığını ifade ederken gözleri doldu.

DİLBER'İN HAYALPEREST HALLERİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

İzzet, Dilber'in odasını toplarken Zahir uyumaya geldi. İlk başta Zahir farkedemese de uyurken İzzet'in telefonunun çalmasına uyandı. Telefonun sesinin nereden geldiğini ararken İzzet'i banyoda yakaladı. İzzet'i Zahir ve yakınları darp etti. Azem'in telefonu çaldı. Zahir, İzzet'in telefonundan Azem'e ulaşarak onu tehdit etti. Azem de İzzet'e hiçbir şey yapmamaları konusunda Zahir'i uyardı.

Haberin Devamı

ZAHİR, OTELİ BASIP OLAY ÇIKARDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

ÖĞRETMENİNİ DARP ETTİ

Ayça'nın okulundan Piraye'yi aradılar. Okul müdürü Piraye'ye, Ayça'nın kopya çekerken yakalandığını ve öğretmenine saldırdığını, bundan ötürü 3 gün uzaklaştırma vermek zorunda olduklarını ifade ettiler. Kızına davranışlarından ötürü sinirlenen Piraye, benzer bir davranış göstererek okula yüksek ücret ödediği için sinirini müdürden çıkartı.

AYÇA OKULDAN UZAKLAŞTIRMA ALDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

CİHAN, SIRAT'IN KARŞISINDA

Cihan, Sırat'ın ofisine gelip Berzan'a abisiyle görüşmek istediğini söyledi. Sırat, Berzan'a müsait olmadığını söyledi. Nusret'in içeride yaşadığı zorlukları belirten Cihan, Sırat'a rest çekti. Cihan, Necmi ve kendi ekibiyle ayrılma kararını açıkladı. Sırat tehdit etse de Cihan geri adım atmadı.

Haberin Devamı

ZERRE, DİLBER'İN DAMARINA BAST! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

AZEM, ÖĞRENCİSİNDEN YARDIM İSTEDİ

Çocuklarını bulmak için sosyal hizmete gittiğini ancak eli boş döndüğünü ifade eden Azem polis olan eski öğrencisi Erman'dan yardım istedi. Azem, emniyette öğrencisi ile konuşurken Zahir arayarak eşiyle olan fotoğraflarını bulduğunu söyledi ve çirkin sözler sarf etti. Zahir'in sözlerine dayanamayan Azem otele geldi. O sırada müzikholde çalan türkünün sözleri eşliğinde, buğulu gözlerle uzaklara daldı.

"KİMSE AĞLAMASIN İSTİYORUM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

ŞİİRİ YÜREKLERE DOKUNDU

Karşılaştığımız her güçlük
Size kazandırmayan her hamle
Öfkeyi büyütür içimizde
Bir tatsız emanet gibi
Sıkışıp kalır içimizde kızgınlık
Dışarı atsan bela
İçeride tutsan ülser
Derdimiz dermana ulaşmaz şikayetle
Tek başına yüzleşmek zorunda kalırsınız
Gerçekle...

DİLBER VE COCİ'Sİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLADI

'İnci Taneleri'nin önümüzdeki hafta ekranlara gelecek üçüncü bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Üçüncü bölümde; Dilber ile Azem yeniden otele döner. Ancak Dilber'in Azem'den sakladığı çok önemli bir gerçek ortaya çıkar.

MEŞGUL BİR ANNE PROFİLİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Yılmaz Erdoğanın şiiri yüreklere dokundu

Azem, Dilber'i yalancılıkla suçlar. Dilber ise anlatmakta zorlandığı bazı gerçeklerin olduğunu kabul eder. Peki Dilber, Azem'den ne saklıyor?

"KAMURAN ABİ!" / İZLEMEK İÇİ TIKLAYIN