Cadde İşte Cenk Küpeli'nin 14 yaş küçük atlet sevgilisi

İşte Cenk Küpeli'nin 14 yaş küçük atlet sevgilisi

21.12.2022 - 09:31 | Son Güncellenme:

Eski basketbolcu olan Cenk Küpeli, 2019 yılında evlendiği Demet Şener’den Ocak 2021’de boşanmıştı. O günden sonra ortalarda görünmeyen iş insanı, kalbini İspanya'nın Barselona Kulübü adına ter döken, kendisinden 14 yaş küçük Moldovalı atlet Adelina Daraban Rusu’ya kaptırdı. Romantik bir poz veren ikilinin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

İşte Cenk Küpelinin 14 yaş küçük atlet sevgilisi

Cenk Küpeli, Demet Şener ile evliliğini sonlandırdıktan sonra aradığı aşkı Barcelona'da buldu. Posta gazetesinden Halil Kalmuk'un haberine göre; Küpeli (37) ile Adelina Daraban Rusu'nun (23) ilişkisi altı ay önce Amerika'nın Miami kentinde başladı. Sevgililer, şimdilerde İstanbul-Barselona arasında mekik dokuyor.

İşte Cenk Küpelinin 14 yaş küçük atlet sevgilisi

Haberin Devamı

AŞKIN İLK KARESİ

Adelina Daraban Rusu, 120 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Cenk Küpeli ile ayna karşısında poz verdikleri bir fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşırken, sevgilisini etiketlemeyi de ihmal etmedi.

İşte Cenk Küpelinin 14 yaş küçük atlet sevgilisi

HIZLI VE GÜZEL

Adelina Daraban Rusu, 200 ve 400 metre yarışlarında koşuyor. Moldovalı atlet, mankenlere taş çıkartacak kadar alımlı ve güzel.

İşte Cenk Küpelinin 14 yaş küçük atlet sevgilisi

BOŞANMA SONRASI ORTAKLIK DA BİTTİ!

Küpeli, 13 Ocak'ta Şener ile evliliğini bitirmişti. Dost kalan ikili, iş ortaklığına devam etmişti. Hatta boşandıktan sonra da sık sık Nişantaşı'ndaki mağazada birlikte görüntülenmişlerdi.

İşte Cenk Küpelinin 14 yaş küçük atlet sevgilisi

2019'da kendi adıyla Nişantaşı’nda kadın giyim mağazası açan Demet Şener, geçtiğimiz yıl mağazasına kilit vurmuştu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle istediği satış rakamını yakalayamadığı konuşulan ünlü model, tekstil işinin çok fazla zamanını aldığı için bu kararı aldığını açıklamıştı. Eski eşi Cenk Küpeli ile boşandıktan sonra iş ortaklığına devam etmesi dikkat çeken Demet Şener, böylece ortaklığı da bitirme kararı almıştı.

Yazarlar