Cadde Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı!

Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı!

09.01.2024 - 08:32 | Son Güncellenme:

Kaan Tangöze yedi yıldır her kış sezonunda severek giydiği, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi olduğu ortaya çıkan kahverengi montunu havaların soğumasıyla bir kez daha gardırobundan çıkardı. Ünlü solist, yine eski eşi Seçkin Piriler'in aldığı meşhur montunu giymiş bir halde, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda ile görüntülendi.

Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı

Kaan Tangöze, 2010'da evlendiği model ve oyuncu Seçkin Piriler'den 2017’de boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten Hakan ve Volkan adında iki oğlu olmuştu. Tangöze, 2018'de ise meslektaşı Kıvılcım Ural ile nikah masasına oturmuş ve İlayda adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

"BEN ALMIŞTIM ONU"

Geçtiğimiz sene 2. Sayfa'nın canlı yayınına katılan Piriler, olaylı bir şekilde boşandığı Kaan Tangöze’nin yıllardır üzerinde çıkarmadığı, sosyal medyada çok konuşulan parkayla ilgili bir itirafta bulunmuştu:

Ben almıştım o montu. Volkan doğmadan önce mi doğduktan sonra mı aldım hatırlamıyorum ama.

Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı

YİNE MEŞHUR MONTUNU GİYDİ

Duman grubunun solisti Tangöze önceki gün eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda ile birlikte Bebek'te yer alan bir mekanda waffle yerken objektiflere takıldı.

Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı

Gazetecilerin sorularını her zamanki gibi yanıtsız bırakan ünlü şarkıcının üzerinde yine o meşhur kahverengi montu vardı.

Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı

KAMERALARDAN RAHATSIZ OLDU

Kameraların kendisini çekmesinden rahatsız olan Kıvılcım Ural, yüzünü gizlemeye çalıştı. Sahil boyunca yürüyüş yapan çift, daha sonra evlerinin yolunu tuttu.