Cadde Kaan Urgancıoğlu isyan etti: Asılsız iddialar, yakışıksız ifadeler!

Kaan Urgancıoğlu isyan etti: Asılsız iddialar, yakışıksız ifadeler!

11.09.2023 - 16:47 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu'nun, evlendikten sonra eşi Burcu Denizer'in yanına taşındığı ve kiracı olduğu daireyi daha yüksek fiyata günlük kiraladığı iddiasına tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, yasal yollara müracaat edeceğini duyurdu.

Kaan Urgancıoğlu isyan etti: Asılsız iddialar, yakışıksız ifadeler

Başrolü Pınar Deniz ile paylaştığı, yeni sezonu merakla beklenen Kanal D dizisi Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, Burcu Denizer ile evlendikten sonra daha büyük bir eve geçip, İstanbul'un Galata semtinde kiracı olarak oturduğu evi başkalarına daha yüksek fiyata günlük kiraladığı iddiasına yanıt verdi.

Kaan Urgancıoğlu isyan etti: Asılsız iddialar, yakışıksız ifadeler

"KİŞİLİK HAKLARIMI İHLAL EDEN YAZILAR"

Kiracısı olduğu evden gelir elde ettiği, bu nedenle ev sahibiyle de davalık olduğu öne sürülen Urgancıoğlu, Instagram hesabından yazılı bir açıklama yayınlayarak, hakkında çıkan iddiayı kesin bir dille yalanladı.

Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli 'haber' olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan, kişilik haklarımı ihlal eden bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim.

Kaan Urgancıoğlu isyan etti: Asılsız iddialar, yakışıksız ifadeler