Cadde ‘Kadınlar birçok şey olmak zorunda’

‘Kadınlar birçok şey olmak zorunda’

06.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kadınların linçten kendilerini korumasını öğrenmesi gerektiğini vurgulayan Sinem Kobal, “Bence kadınlar birçok şey olmak zorunda... Anne, eş ve işinde başarılı olmak” dedi.

‘Kadınlar birçok şey olmak zorunda’

SEÇKİN ŞENVARDAR- Sinem Kobal, Nike Well Collective etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldı. Oyuncu, “Linç kültüründe yaşıyoruz. Bu durum sizi nasıl etkiliyor?” sorusuna, “Hepimiz insanız, korunmasız ve kırılganlığımızın yüksek olduğu dönemlerimiz oluyor, bununla baş etmenin tek bir yolu yok. Bence kadınlar birçok şey olmak zorunda... Anne, eş ve işinde başarılı olmak. Aynı günde hepsi olamayız. Bu anlamda kendimizi korumayı öğrenmemiz gerekiyor” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu’yla evli olan ve Lalin ile Leyla adında iki kızı bulunan Kobal, “Sette olmayı eşiniz mi istemiyor?” sorusuna, “Tabii ki öyle bir şey yok, tamamen kızlardan dolayı. Peş peşe geldikleri için ara açıldı, dijitalde bir dizinin çekimleri tamamlandı, yavaş yavaş başladım. Ana akım için de okumalar devam ediyor, çok detay vermeyeyim. Çalışmadan kaçmıyorum. Kalbime dokunan bir hikaye olduğunda yer alıyorum” yanıtını verdi.