Cadde ‘Kalbimizi sızlatacak!’

‘Kalbimizi sızlatacak!’

17.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin başrol oyuncuları Özgü Kaya, Berker Güven ve Gökberk Demirci, yeni sezonla ilgili düşüncelerini ifade etti. Kaya, “Yapım kalbimizi sızlatacak!” dedi

‘Kalbimizi sızlatacak’

Kanal D’nin, iki yıldır ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, sürprizlerle dolu üçüncü sezonuna 19 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da başlıyor. Senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı; yönetmen koltuğunda ise Eda Teksöz’ün oturduğu projede; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı ve Vural Şahanoğlu gibi isimler yer alıyor.  

Haberin Devamı

Yapımın oyuncularından Kaya, Güven ve Demirci, sezona dair duygularını dile getirdi. Kaya, “Tanıtımımızdan da anlayacağımız üzere, ‘Aşk mı, sevgi mi?’ ikileminde kalacağımız, kardeşlik ve aile kısmında da kalbimizin sızlayacağı bir yıl olacak”, Güven, “Türkan’ı hâlâ unutamamış ve geçmişiyle yüzleşen bir Somer’le karşılaşacağız”, Demirci ise, “İzleyicimizin karşısına aşkın, emeğin ve koşulsuz sevginin insan hayatına kattığı güzelliklerin hâkim olduğu hikâyeyle çıkacağız” diye konuştular.