Cadde 'Karı koca olarak yapamadık! Levent'le çok iyi arkadaşız'

'Karı koca olarak yapamadık! Levent'le çok iyi arkadaşız'

23.12.2023 - 07:13 | Son Güncellenme:

'Aşk-ı Memnu'nun Peyker Yöreoğlu'su, 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu, 2.5 yıl önce tek celsede boşandığı kızı Elisa Güzin'in babası Levent Veziroğlu hakkında konuştu.

Karı koca olarak yapamadık Leventle çok iyi arkadaşız

2013 yılında dünyaevine giren Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu, 2015'te boşanmıştı. Ancak karar kesinleşmeden mahkemeye başvuran çift, evliliklerine devam etme kararı almıştı.

Haberin Devamı

2016'da kızları dünyaya gelen ikili, Mart 2021'de ikinci kez yollarını ayırmıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin duruşması beş dakika sürmüştü. Elisa Güzin'in velayeti ise anne Nur Fettahoğlu'na verilmişti.

Karı koca olarak yapamadık Leventle çok iyi arkadaşız

"SADECE KIZIMLA İLGİLENİYORUM"

Ünlü oyuncu, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Şu sıralar kızı Elisa Güzin ile ilgilenmek dışında hiçbir şey yapmadığını belirten Fettahoğlu, "Sadece kızımla ilgileniyorum, bol bol vakit geçiriyorum onunla. Başka da bir şey düşünmüyorum. Birkaç senaryo okudum ama beğenmedim, çok iyi bir proje olmadığı sürece dizilerde yer almayı düşünmüyorum. Umudum var, güzel bir iş geleceğine eminim" dedi.

Karı koca olarak yapamadık Leventle çok iyi arkadaşız

"LEVENT'LE SÜREKLİ BERABERİZ"

Basın mensuplarının "Eski eşiniz Levent Veziroğlu ile görüşüyor musunuz?" sorusuna ünlü isim, "Neden görüşmeyeyim, tabii ki görüşüyoruz. Sürekli beraberiz. Bizim ortak bir parçamız, canımız var. İki medeni insan gibi ayrıldık, aramızdaki sevgi ve saygı her zaman baki. Sadece karı koca olarak yapamadık. Levent benim çok iyi arkadaşım" yanıtını verdi.

Karı koca olarak yapamadık Leventle çok iyi arkadaşız

Haberin Devamı

"BEN HALA ALIŞAMADIM"

Öte yandan "Yeni saç stiliniz hayırlı olsun" yorumu üzerine Fettahoğlu, "Nasıl buldunuz? Beğendiniz mi? Ben hâlâ alışamadım. Özel bir nedeni yok saç stilimi değiştirmemin, kuaförde spontane gelişti. Hala tuhaf hissediyorum kendimi" şeklinde konuştu.

Karı koca olarak yapamadık Leventle çok iyi arkadaşız

"ONLAR BENİM CANLARIM"

Meslektaşları Cansu Dere ve Selma Ergeç ile geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği hatırlatılan Nur Fettahoğlu "Evet, biz sık sık buluşuruz. Onlar benim canlarım. Çok seviyorum"ifadelerini kullandı.