Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

02.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sık sık boşanacaklar yönünde haberler çıkan Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay önceki gün Bebek Kahve’deydi.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN DANSÇI
Eda Taşpınar ve sevgilisi Bora Kozanoğlu önceki gün Kanyon'daydı. 'Yok Böyle Dans' provalarının çok keyifli geçtiğini söyleyen çift beraber sinemaya girdi.


EN YORGUN
İzel'e, Kıbrıs konseri dönüşü Atatürk Havalimanı'nda rastladık. Yorgun olduğu anlaşılan şarkıcı, “Konser güzel geçti. Yolculuk da iyiydi. Şimdi dinlenmeye gidiyorum” dedi.


EN TAZE EVLi
Geçtiğimiz ay, uzun süredir birlikte olduğu Emre Karabacak ile evlenen oyuncu Irmak Ünal önceki gün Kanyon'da objektiflere takıldı. Önce alışveriş yapan Ünal, daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.


EN YOĞUN
Akasya Asıltürkmen önceki gün Nişantaşı City's'deydi. Bir hayli yoğun çalıştığını söyleyen oyuncu Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda başrollerini Cemal Hünal ile paylaştığı tiyatro oyunun çok iyi gittiğini belirtti.

EN KANKA
Cansu Dere ve Ece Sükan önceki gün Bebek’teydi. Bir dönem birlikte mankenlik yapan iki arkadaş bir kafede kahvaltı yapıp uzun uzun sohbet etti.

EN SUSKUN
Sık sık boşanacaklar yönünde haberler çıkan Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay önceki gün Bebek Kahve’deydi. Baş başa oturan ikilinin pek konuşmadığı ve keyifsiz oldukları dikkat çekti.