Cadde Kıyafetlerini Süleyman Demirel tasarladı

Kıyafetlerini Süleyman Demirel tasarladı

20.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

DEMET Akalın, en büyük hayalini gerçekleştirdi ve Rumeli Hisarı’nda bir konser verdi. Akalın sahnede Süleyman Demirel imzalı dört kostüm değiştirdi.

Kıyafetlerini Süleyman Demirel tasarladı

 Şarkıcı, kendisini izlemeye gelen Murat Boz, Cengiz İmren, Alişan, Arto ve Ebru Destan’ı da sahneye çağırarak onlarla da şarkı söyledi. Akalın konsere kendisini izlemeye gelen anneannesi için “92 yaşında ama kendisini 70 hissediyor” diye espri yaptı . 

Gelen her şarkıcıyı sahneye çıkardı

“Rumeli Hisarı Yaz Konserleri” kapsamında konser veren Demet Akalın, kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına, “Hayalim Rumeli’de konser vermekti. Buraya gelerek bana tektaş almış kadar oldunuz” dedi

On yapım tarafından organize edilen “Rumeli Hisarı Yaz Konserleri “ kapsamında önceki akşam Demet Akalın sahneye çıktı. İlk kez Rumeli Hisarı’nda konser veren Demet Akalın’ı hayranları yalnız bırakmadı.
Sahneye asker elbisesi motifli göğüs dekolteli, şort ve havacı şapkasıyla çıkan Akalın  “Dans Et” parçasıyla konsere başladı. Demet Akalın yoğun alkışlar sonrası seyircilere “İnsanın hayatta bazı hayalleri oluyor. Benim de hayalim Rumeli’de konser vermekti. Rumeli’ye çıkarsam şunları şunları yaparım diye düşünüyordum. Bu sene kısmetmiş. Buraya gelerek bana tek taş almış kadar oldunuz” dedi.
Konseri izleyenler arasında Demet Akalın’ın annesi Şenay Akalın ve anneannesi İffet Akalın da vardı. Demet Akalın anneannesine, “Kadersiz kızım, bahtsız kızım diyorsun, bak bu kadar insan beni sevdiği için gelmiş. Ağlıyor kıyamam sana. 92 yaşında ama kendini 70 yaşında sanıyor” demesi gülüşmelere neden oldu.

4 kıyafet değiştirdi
Sahnede sevilen eski ve yeni parçalarını seslendiren Demet Akalın kostümleri ve sahne şovlarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Demet Akalın, Murat Boz’un “Uçurum” adlı parçasını seslendirirken şarkıyı bir anda sahneye gelen Murat Boz’la birlikte söyledi. Akalın konserde Murat Boz’la beraber “Tatil”, Cengiz İmren ile “Bulamadım”, Alişan ile “Ağrı Dağın Eteğinde”, Arto ile Türk Sanat müziği , Ebru Destan’la “Of Of” şarkıların seslendirdi. 
Sahneye modacısı Süleyman Demirel’in hazırladığı birbirinden ilginç dört kıyafetle çıkan Demet Akalın’a dansçılar eşlik etti. Konseri izleyenler arasında Alişan, Oğuz Kayhan, Arto, Ümit Karan, Ebru Destan, Fatoş Seğmen gibi ünlü isimler de bulunuyordu.