Cadde Mehmef şef çılgına döndü! 'Arkadaşlar lütfen saygı'

Mehmef şef çılgına döndü! 'Arkadaşlar lütfen saygı'

29.07.2023 - 00:18 | Son Güncellenme:

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Yarışmacılar yumurta ürününden tabaklar çıkardı. Kazanan isim belli olurken Mehmef şefin sinirlenmesi yarışmaya damga vurdu.

Mehmef şef çılgına döndü Arkadaşlar lütfen saygı

Masterchef All Star'da ödül oyunun ilk etabında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları düello yaptılar. Düelloda yumurta ile yemekler hazırladılar. Yarışmacılar, İspanyol omlet, soğanlama, menemen, scotch egg, tornado omlet, loco moco, egg benedict, kaymaçina, yumurtali gide ve egg tart yaptılar.

Haberin Devamı

Yarışma sırasında yumurta ürününde 4 tabak kaldığı sırada Mehmet şefin sinirlendiği anlar damga vurdu. Mehmet şef 'Son bir dakika' dediği sırada Tahsin araya girdi. Tahsin'in araya girmesine sinirlenen Mehmef şef, "Şeflerin, sözünün bitmeden sözünün kesilmesinden sıkıldım. Yeter. Sabahtan beri süre söyleyemiyoruz, yukarıdakiler durmuyor. Arkadaşlar lütfen saygı" dedi.

Daha sonra Tahsin ve Suna yemeklerini şeflere sundu. Yumurtalı pideyi en başarılı yapan isim Tahsin oldu. Yumurta oyununda kazanan takım kırmızı oldu. Yumurta etabını başarılı geçen kırmızı takım aşure yaptı. Son ikiye Sefa ve Eda kaldı.

Mehmef şef çılgına döndü Arkadaşlar lütfen saygı

ÖDÜLÜ KAZANAN BELLİ OLDU

Ödülü kazanan isim Eda oldu.