Cadde ‘Metin Abi kim?’

‘Metin Abi kim?’

17.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Babası Metin Akpınar’la yıllar önce karşılaşmasını anlatan Duygu Nebioğlu, sanatçının eşi Göksel Özdoğdu’yla yaşadığı diyaloğunu anlattı. Nebioğlu, “Bir keresinde, ‘Sen neden anana gitmiyorsun da Metin Abi’ne geliyorsun?’ dedi. ‘Metin Abi kim?’ dedim” diye konuştu.

‘Metin Abi kim’

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, dün sabah Kanal D’de ekrana gelen ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına konuk oldu. Nebioğlu, “Annem dört aylık hamileyken öğrenmiş. Bunu söylemek için Metin Akpınar’ın yanına gittiğinde öyle bir tehditle karşılaşıyor ki... Metin Akpınar’ın kendisine söylediğim zaman 14 senede bir kere benimle görüşmedi. Bir defasında eşi Göksel Özdoğdu bana, ‘Sen neden anana gitmiyorsun da Metin Abi’ne geliyorsun?’ dedi.

Haberin Devamı

‘Metin Abi kim?’ dedim ya... Kendi yaptığı basın açıklamasından sonra bir kere bile aramadı. Orada, ‘Anlamsız olay’ diyerek, Türk halkından özür dilemiş. Ben miyim anlamsız şey? Kesinlikle Akpınar soyadını taşımayacağım. Yalanlar söyleyen insanın soyadını taşımak istemiyorum. Bizi benzetemedikleri için kardeşim Sevgi ile kendimize, ‘Zeki Alasya ile Metin Akpınar ikilisiyiz’ derdik. Zeki Alasya da dayıma, hakkımızı aramasını söylemiş” ifadelerini kullandı.