Cadde Minik Zeynep'in notu Mahsun Kırmızıgül'ü duygulandırdı

Minik Zeynep'in notu Mahsun Kırmızıgül'ü duygulandırdı

11.02.2023 - 17:15 | Son Güncellenme:

Yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, 6 Şubat Pazartesi günü 10 ilimizde yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından afet bölgesine gitti. Ahbap Derneği ile koordineli olarak depremzedelere yardımda bulunan sanatçı, Adıyaman'da yaşadığı duygusal anı paylaştı.

Minik Zeynepin notu Mahsun Kırmızıgülü duygulandırdı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan iki büyük deprem Türkiye'yi hüzne boğdu. Mahsun Kırmızıgül de binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremlerin ardından afet bölgesine gitti. Yakın arkadaşı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile koordineli şekilde çalışan Kırmızıgül, bugün Adıyaman'da tulum dağıttı.

Haberin Devamı

"EVİMİZDE VEREBİLECEĞİMİZ HER ŞEYİ VEREDEĞİZ"

Ünlü sanatçı, minik Zeynep'in "Korkmayın güzel kardeşlerim sizin için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Üzülmeyin evimizde verebileceğimiz her şeyi vereceğiz. Ağabeyim, ablalarım, annem ve ben siz üşümeyin diye elimizden gelenin fazlasını yapacağız" şeklindeki notunu Instagram hesabından paylaştı.

Minik Zeynepin notu Mahsun Kırmızıgülü duygulandırdı

"ZEYNEP'E BİR NOT İLETMEMEİ İSTEDİLER"

Duygusal anlar yaşayan Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada şu ifadeleri kullandı:

Bugün Adıyaman'da tulumları dağıttık. Tulumları alan depremzedelerden bir aile paketin içinden küçük Zeynep’in yazısı ile karşılaşmış. Aile çok duygulanmış. Zeynep’e bir not iletmemi istediler. Aktarıyorum; 'Zeynep seni seviyoruz, Adıyaman'da bir ailenin olduğunu bilmeni istiyoruz.'

Minik Zeynepin notu Mahsun Kırmızıgülü duygulandırdı

"HAYATIMIN TOKADINI YEDİM"

Adıyaman'a gittikten sonra sosyal medyada art arda paylaşımlar yapan Kırmızıgül, Adıyaman'da halk geceyi sokaklarda geçiriyor. Binlerce insan yakınlarından bir ses, bir haber bekliyor. Ben çok duygusal sahneler, filmler çektiğimi sanıyormuşum. Oysa böylesi içimi ürperten, beni böylesine yıkan bir trajedi ile karşılaşmadım. İnanın hayatımın tokadını yedim" mesajını yazmıştı.

Minik Zeynepin notu Mahsun Kırmızıgülü duygulandırdı