Neslihan Özyükseler Tanış

Neslihan Özyükseler Tanış

ozyukselerneslihan@gmail.com

Tüm Yazıları

Tekdüze, klişe; ‘ne söylesem de önem kazanırım?’ tarzındaki ego patlamalarıyla dolu röportajlardan gına geldi. Aynı cümleleri bin kişiden duymak sadece vakit kaybı!

Ya bir şeyler öğretmeli ya düşündürmeli ya da eğlendirmeli röportaj dediğin… Kişiye özel bir şey taşımalı.

Hafta sonu Hürriyet Pazar’dan Hakan Gence, Helin Avşar’la uzun zamandır hasret kaldığım dolulukta bir söyleşiye imza atmış. Gerçek söylüyorum hakikilik akıyordu cümlelerden.

Mesela Avşar kendisini aldatan sevgilisinin üniversite diploması almasını engellemiş intikam olarak… Bunu da açık açık söylemiş! Şeffaflığa gel…

Haberin Devamı

Ve en sevindirici konu şu; asla Helin Avşar’sız kalmayacağız! Çünkü yumurtalarını dondurtmuş, hem de 10 adet. Çeyiz dediğin böyle olur. Ne o öyle tabak, çanak…

Ve hepsini kullanacakmış. Önce doğal yoldan deneyecekmiş ki, bence zaten bu şekilde iki çocuğu olur. 10 tane de yumurtalardan… Etti mi bir düzine Helin bebek…

Güzel, havalı, yetenekli, çok zeki, doğal, komik, içi dışı bir, kızdı mı diplomaları yakan… Daha ne olsun! Birkaçı da teyzelerine benzese keşke!

Merak ettiğim, mesela ilk yumurta seçimi nasıl olacak? Kurayla mı, göz kararı mı?
Aile üyelerinin de söz hakkı olacak mı?

Ben aileden olsam, karışmam katiyen. Diyelim çocuk hayırsız çıktı. Sorumluluğa gel!

10 yumurta arasından seçilen mucize çocuğa kızdığında da bir değişik olur insan! “Seni gibi yumurtayı seçen kafamı seveyim” gibilerinden söver kendine ister istemez. Aklı da diğer yumurtalarda kalır.

Ben içinden plastik oyuncak olan sürpriz yumurtalardan bile ne çıkacağını merak ediyorum. Valla 2016 dilek listemde Helin Avşar’ın evlenmesi var. Kulun kula duası kabul olurmuş, hayırlısı!

HELİN AVŞAR’IN SÜRPRİZ YUMURTALARI


MUCİZE ALBÜM ‘MIRACLE’

Kimisi mucize bebekler için yumurtalarını dondurtuyor, kimisi de ruhumuz için mucize çalışmalara imza atıyor… ‘Mantra müziğinin cennetten gelen sesi’ olarak tanımlanan Seda Bağcan’ın ‘Miracle’ adlı yeni albümü çıktı. Seda Bağcan ODTÜ mezunu bir elektrik elektronik mühendisi. Tevfik Fikret Lisesi’nden arkadaşları matematik problemlerini kağıt kalem kullanmadan çözdüğünü anlatıyor.

Haberin Devamı

Seda. müzik yapmayı ve spiritüel yolda yürümeyi seçmiş biri. Benim Türkiye’de mistik - ruhani yol göstericiliğine ve şifacılığına inandığım tek isim… Artık çoğumuzun bildiği gibi müziğin ruhumuzda iyileştirici etkisi çok büyük. Denemenizi öneririm. ‘Miracle’ bütün müzik marketlerde.

ZAYIFLAMA YILI

Valla şaka yapmıyorum. Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı, ‘Şanslı Evler Şanslı Hayatlar (Destek Yayınları)’ kitabının yazarı yakın arkadaşım Dilek Demirci söyledi. Kendisi bizi aylık ve yıllık olarak Çin Astrolojisi konusunda bilgilendirir. 2016 ve 2017’de şimdiye kadar kilo vermekte zorlananlar fazlalıklarından kurtulacakmış.

2016 eğlence sektörü için de çok şanslı bir yılmış. Unutulmaz filmlere, şarkılara; çok satan kitaplara sıkça rastlayacakmışız. Dünya borsası için de yükseliş yılı olacakmış.

Tabii bütün haberler iyi değil. Mücadele, çatışma,yangınlar devam edecekmiş. Deniz ve uçak kazalarıyla nükleer enerji kazaları artabilirmiş. Salgın bulaşıcı grip tekrar gündeme gelebilirmiş. Ama biz gene de güzel haberlere yoğunlaşalım.

Haberin Devamı

Elveda üzerime yapışmış son üç kilo!