Neslihan Özyükseler Tanış

Neslihan Özyükseler Tanış

ozyukselerneslihan@gmail.com

Tüm Yazıları

Kabullendik biz bu kırmızı günü. “Muhalefete gerek yok, isteyen kutlasın istemeyen kulak tıkasın” diyenlerdenim

Biz yıllardır arkadaş grubumuzla yemeğe gidiyoruz. Erkekler bir tarafta sohbet ediyor; kadınlar diğer yanda dedikodu yapıyor. Müziklere eşlik edip, biraz dans ediyoruz günün gereği olarak. Ortada romantizm filan yok anlayacağınız. Ya da ben öyle sanıyorum, zira 18’imde bile romantik değildim. Komik geliyor bana böyle şeyler. 20’lerini geçmiş insanların sosyal medyada eşleriyle, sevgilileriyle el ele göz göze fotoğraflarını görünce onlar adına utanıyorum neredeyse. Kızmayın, belki benimki gariptir!
Zaten evlilerin 14 Şubat günlüğü belli. Kadınlar hediye bekliyor. Erkeklerinse günü kazasız belasız atlatmaktan başka düşünceleri yok. 14 Şubat esas genç kızlar için çok önemli.
Onlar gruplara ayrılıyor:
1) Yalnızlar: Yarının acilen geçmesini beklerler.
2) Adı konulmamış bir flörtün eşiğinde olanlar: Ak koyun kara koyun belli olacak yarın.
3) Yeni bir beraberliği olanlar: Nasıl bir program onları bekliyor? Ne tür bir hediye var kapıda? Yarının en heyecanlıları.
4) Evlilik teklifi bekleyenler: Çok klişe ama yarın gece, tek taş yüzük parlamazsa, hüsranla hatırlanacak bir Sevgililer Günü gecesi olacak.
5) İlişkisi yeni bitmişler: Dönecekse bu günden daha iyi bahane mi olur! Yarının en gerginleri.
6) Sevgilisiyle küs olanlar: Yarın barışma olmazsa ya cimridir ya da sevmiyor. Hangisi daha kötü bilemedim!
7) Eski sevgilisinin yeni aşkıyla ne yapacağını merak edenler: Sosyal medyanın kalbi onlar için atacak. 14 Şubat’ın en bedbahtlarıdır.
Hediye için son gün. Beyler! Gidin sevgilinize bütçenizin elverdiği en güzel hediyeyi alın, onun yüzündeki gülümseme size armağan olsun.
Hanımlar! Gidin, kendinize bütçenizin elverdiği ve en beğendiğiniz kırmızı ayakkabı ya da elbiseyi alın. Sevgilinize, bunu onun için aldığınızı söyleyin! Onun hediyesini de aşkla kabul edin. Gülümsemeniz O’na armağan olsun!

Haberin Devamı

YARIN 14 ŞUBAT,  NEŞE DOLUYOR iNSAN

14 Şubat 2015’in en yeni ayrılığı:

Cem Yılmaz! Ayşe Hatun Önal’la beraberliği biten Cem Yılmaz yarın akşam ne yapacak? Ayşe’yle barışıp şömine yakarlar mı? Yeterli odunları varsa neden olmasın! Kimbilir sürpriz bir aşkla çıkar karşımıza belki. Ya da “En büyük aşkım Kemal” diyerek oğluyla geçirir o günü. Eskiden yazılıp çizildiği gibi Cansu Dere’ye Sevgililer Günü bahanesiyle de düzinelerce gül gönderir mi dersiniz? Bakalım göreceğiz.

Haberin Devamı

YARIN 14 ŞUBAT,  NEŞE DOLUYOR iNSAN

En merak edilen çift:

Fahriye Evcen - Burak Özçivit. Uzun zamandır ilişki yaşadıklarını bilsek de onlar bunu kısa süre önce ilan etti. Kadın güzel, erkek yakışıklı. İkisi de ünlü, ikisi de oyuncu, filmleri vizyonda. 14 Şubat’ta dişe dokunur bir olay yaratırlar diye düşünüyorum.

Benim favori çiftim:

Begüm Kütük - Erdil Yaşaroğlu. Ortak alanları var ama aynı işi yapmıyorlar. Ünlüler; ama geri planda durmayı başarıyorlar. Kadın görsel olarak birkaç adım önde, bence olması gerektiği gibi… Komikler ama her an 32 diş sırıtmıyorlar, belli bir duruşları var… Yıllardır evliler ama çocuk yapma zorunluluğu hissetmiyorlar. Mecburiyetsiz, tamamen aşkla bağlı ve hep sevgili havasında yani. Boyları da denk…
Daha ne olsun!