Cadde Nihal Yalçın ve Berker Güven'in utangaç tavırları dikkat çekti

Nihal Yalçın ve Berker Güven'in utangaç tavırları dikkat çekti

24.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Daha önce Bodrum tatillerinde ve 41. İstanbul Film Festivali'nin ödül töreninde görüntülenen oyuncu çift Nihal Yalçın ve Berker Güven, geçtiğimiz akşam Cihangir'de kameralara yansıdı. Gazetecileri fark eden ikilinin utangaç tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Nihal Yalçın ve Berker Güvenin utangaç tavırları dikkat çekti

İlk kez önceki Temmuz ayında Bodrum tatili görüntülenen Berker Güven ve Nihal Yalçın, denizin ve güneşin tadını çıkarıp, aşka gelmişti. Gümüşlük'te baş başa denizin içinde sohbet edip birbirlerine sarılan çiçeği burnunda aşıklar, kendilerini tanıyan hayranlarıyla da sohbet etmişti.

Haberin Devamı

Nihal Yalçın, yalnız başına sudan çıkmıştı. Sevgilisinin ardından denizden çıkan Berker Güven, şezlonga uzanmadan önce meraklı bakışlara aldırış etmeden Yalçın’ı öpücüklere boğmuştu. Oyuncu çift, tüm günü şezlong üzerinde sohbet ederek geçirmişti. Gümüşlük'te görüntülenen aşıkların keyifli halleri kameralara böyle yansımıştı.

Nihal Yalçın ve Berker Güvenin utangaç tavırları dikkat çekti

İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 41. İstanbul Film Festivali’nin ödülleri, 19 Nisan Salı akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini bulmuştu. Festivalde ulusal ve uluslararası yarışmalarda toplam 56 film yarışmıştı. Cem Davran'ın sunuculuğu üstlendiği gecede Uluslararası ve Ulusal Altın Lale ödüllerinin yanı sıra, Ulusal Yarışma bölümünde En İyi Yönetmen, Jüri Özel Ödülü, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Kurgu, En İyi Sanat Yönetmeni ve En İyi Özgün Müzik ödülleri takdim edilmişti.

Haberin Devamı

Ödül töreninde ayrıca Ulusal Belgesel Yarışması, Ulusal Kısa Film Yarışması ödülleri, Genç Usta Ödülü, Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü ve Uluslararası Sinema Eleştirmenleri Federasyonu (FIPRESCI) Ödülleri’nin kazananları da açıklanmıştı.

"ÇOK GÜZEL BİR FESTİVAL OLDU"

Geceye katılanlar arasında son olarak Kanal D'nin sevilen dizi 'Üç Kız Kardeş'te rol alan Berker Güven ve sevgilisi Nihal Yalçın da vardı.

Nihal Yalçın ve Berker Güvenin utangaç tavırları dikkat çekti

Kameralara poz veren çiftten festivalde filmi yayınlanan Nihal Yalçın, "Sabah bizim de gösterimimiz vardı, erken olmasına rağmen çok ciddi bir katılımcı vardı. Gerçekten çok güzel bir festival oldu. Ben yoğunluktan dolayı izleyemedim maalesef diğer filmleri" diye konuşmuştu.

"HARİKA GİDİYOR"

27 yaşındaki Güven ise yeni dizisiyle ilgili sorulan soruları, "Dizi harika gidiyor, çok güzel bir proje bizim için. Bu gece Nihal'in gecesi, bu yüzden sadece onu konuşalım" sözleriyle cevaplamıştı.

Nihal Yalçın ve Berker Güvenin utangaç tavırları dikkat çekti

BİRBİRLERİNE BAKIP GÜLDÜLER

Ünlü çift, tüm bunların ardından geçitiğimz akşam Cihangir sokaklarında objektiflere takıldı. Uzun zamandır sevgili olan ikili, fotoğraflarının çekildiğini farkedince utangaç tavırlar sergileyip; birbirlerine bakarak gülmeye başladı.

Haberin Devamı

Nihal Yalçın (41) ile Berker Güven (27), daha önce birçok kez beraber kameralara yansımalarına rağmen, aralarında mesafe bırakarak yürümeye başladılar.