Cadde Nilperi Şahinkaya arka sokakları dolaştı! 'Ev arıyorum'

Nilperi Şahinkaya arka sokakları dolaştı! 'Ev arıyorum'

08.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Erşan Kuneri', 'Aynen Aynen' ve 'Kiraz Mevsimi' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan ünlü ismin, kiralardan dolayı semt değiştirmek istediği öğrenildi.

Nilperi Şahinkaya arka sokakları dolaştı Ev arıyorum

İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan, son olarak dijital platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde kamera karşısına geçen 34 yaşındaki Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz Şamdan Plus dergisine röportaj vererek, heykeltıraş Emre Yusufi ile ilişkisini anlatmıştı.

Haberin Devamı

"O AN EN KARANLIK TARAFIM ÇIKAR"

"Tüm ikili ilişkilerde ben çözen tarafım. Geçip gitmiş tatsız bir olayı boşu boşuna söyleyerek, vakit kaybetmek istemem. Ama karşımdaki yardımcı olmuyorsa çok sinirlenirim. Genelde en karanlık yüzüm o anlarda ortaya çıkıyor" diyen Şahinkaya, sözlerine şöyle devam etmişti:

Erkek arkadaşım Emre'nin zevkli olması, bir sanatçıyla olmanın en güzel tarafı bence. O hep, her şeyin en güzelini tercih eder. Çok duygusaldır. Aşıkken daha cesur olurum.

Nilperi Şahinkaya arka sokakları dolaştı Ev arıyorum

"UTANÇ VERİCİ"

Uyku alışkanlıklarından da bahseden ünlü isim, "Bir şeyler izlemeden uyuyamam. Çok utanç verici çünkü şöyle şeyler izliyorum; bir kadın, bir şeyler fısıldayarak size sözde makyaj yapıyor. Yani kameraya makyaj yapıyor, siz de izlediğiniz için size yapılıyormuş gibi oluyor ve bu benim uykumu getiren tek şey" açıklamasını yapmıştı.

"DAHA ATILGAN OLUYOR İNSAN"

Şahinkaya, geçtiğimiz gün ise "Aşık olduğum zaman cesur olurum" sözleriyle ilgili konuşarak, "Evet, öyle bir soru soruldu ben de öyle dedim. Hayatta daha atılgan oluyor insan, daha motivasyonu yüksek oluyor. Güne böyle daha bir pozitif uyanıyor" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

"EV Mİ ARIYORSUNUZ?"

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün sevgilisi Yusufi ile birlikte Etiler'in arka sokaklarında objektiflere takıldı.

Basın mensuplarının sevgilisiyle dikkatlice binaları incelediği görülen Şahinkaya'ya, "Ev mi arıyorsunuz?" diye sorması üzerine; ünlü isim, "Evet, ev arıyorum kendim için" cevabını verdi.

Bebek’te oturan oyuncunun yükselen ev kiralarından dolayı oturduğu semti değiştirmek istediği öğrenildi.

Nilperi Şahinkaya arka sokakları dolaştı Ev arıyorum

"YEMEKLERİ EMRE, TEMİZLİĞİ BEN YAPTIM"

Öte yandan geçtiğimiz nisan ayında Life dergisine açıklama yapan Nilperi Şahinkaya, "Emre pandemi boyunca bendeydi. İlk kez aynı evi paylaştık. İkimiz de zoruzdur. Mesela Emre kolay kolay yemek beğenmez. Çözümü yemek yapmayı öğrenmekte buldu. Temizlik bana kaldı" demişti.