Cadde 'Öpüşme sahnesi' cevabı ve 'üçüncü çocuk' açıklaması!

'Öpüşme sahnesi' cevabı ve 'üçüncü çocuk' açıklaması!

19.05.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018'de nikâh masasına oturdu. 2019'da Burak'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan çift, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına aldı. Evlilik sonrası setlerden uzak kalan Varol, eşinin çok konuşulan 'öpüşme sahnesi' açıklamasına yanıt verirken, oğlu Burak'a "Kardeş ister misin?" sorusu dikkat çekti.

Öpüşme sahnesi cevabı ve üçüncü çocuk açıklaması

Alişan-Buse Varol çifti, önceki gün dört yaşındaki oğulları Burak Tektaş ile Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Alışverişe geldiklerini söyleyen ünlü çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"AĞZI VAR DİLİ YOK BENİM KOCAMIN"

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yıl "Herkesin kriteri var. Buse'yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" açıklamasıyla gündem olmuştu. "Setleri özlediniz mi?" sorusu üzerine Buse Varol, "Her senenin başında istiyorum, hep bir yerlerden dönüyor. Birkaç tane şehir dışı gelmişti ama çocuklarla mümkün değil. Alişan bir şey demez. Ağzı var dili yok benim kocamın" diyerek güldü.

Öpüşme sahnesi cevabı ve üçüncü çocuk açıklaması

"BUSE KURALLARI UYGULAMAYA DEVAM EDİYOR"

Alişan ise "Eşim benimle evlenmeden önce de oyuncuydu. Benim kuralım değil de onun zaten kendine göre kuralları var. O da devam ediyor bu kuralları uygulamaya. Evli, çoluklu çocuklu olarak tabii ki yani" cevabını verdi.

Öpüşme sahnesi cevabı ve üçüncü çocuk açıklaması

HEM KONSER HEM TATİL

Yaz planı sorulan çift, "Konserler olacak. Bu konserler için gittiğimiz yerlerde tatil de yapacağız. Ağustos genelde Çeşme'de geçiyor. Burak'ın okul arkadaşları oluyor. Bu sene de öyle olacaktır" ifadelerini kullandılar.

Öpüşme sahnesi cevabı ve üçüncü çocuk açıklaması

Haberin Devamı

"ONLARA GÖRE HAVA HOŞ TABİİ"

Burak ve Eliz adında iki çocuğu olan Buse Varol, "Ailemiz de büyüyor. Belki daha da büyür. Neden olmasın? Geniş aile güzeldir" sözleriyle kafa karıştırmıştı. Alişan ise "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltilince, "Çok zor. Burak kura ile bir okul kazandı, biz de sevindik ama sonra kumbaraları açtık (gülüyor)" şeklinde konuşmuştu.

Öpüşme sahnesi cevabı ve üçüncü çocuk açıklaması

Üçüncü çocukla ilgili açıklamaları hatırlatılan 33 yaşındaki oyuncu, oğlu Burak'a seslenerek, "Oğlum ister misin kardeş?" diye sordu. Burak'ın "Evet" yanıtı sonrası Varol, "Onlara göre hava hoş tabii" diyerek güldü.