Cadde Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı!

Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı!

24.02.2024 - 12:33 | Son Güncellenme:

1997'de katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda ikinci olan, iki yıl sonra ise Basın Güzeli seçilen Petek Dinçöz, mesleki hayatının başlangıcı olan Girne'de müzik ziyafeti sundu. Özel tasarım takılarıyla konser veren ünlü şarkıcı, "Elektrikler kesilir de beni kaçırırlarsa artık nerede bulursunuz bilemiyorum" dedi.

Petek Dinçözün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı

Petek Dinçöz, geçtiğimiz akşam Girne'de bir otelde sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Çok heyecanlıyım çünkü burada güzellik yarışmasında derece aldım ve benim mesleki hayatımın başlangıcı oldu" dedi.

Haberin Devamı

"İLK DEFA BÖYLE PAHALI MÜCEVHERAT TAŞIYORUM"

Özel tasarım takılarıyla sahneye çıkacağını belirten Dinçöz, "Konser alanında elektrikler kesilirse, beni kaçırırlarsa artık nerede bulursunuz beni bilemiyorum. Değeri 150 bin dolar (4.5 milyon TL). İlk defa böyle pahalı bir mücevherat taşıyorum" şeklinde konuştu.

Petek Dinçözün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı

"YENİ GELMEDİM GERİ GELDİM"

Fit haliyle dikkat çeken 43 yaşındaki güzel, "Yediklerime dikkat ediyorum, kiloma dikkat ediyorum. Evde anneyim, sahnede assolist. Ajda Pekkan ‘Evlat sahibi olamadım çok pişmanım’ dedi ya, ben onu dinledim evlat sahibiyim. Şimdi meslektaşlarım üzülecek ama yeni gelmedim, geri geldim" diyerek, iddialı bir açıklamaya imza attı.

Petek Dinçözün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı

"BİRİ AJDA PEKKAN, BİRİ BENİM"

"Kadın sanatçıların dansları hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Dinçöz, "10 kişilik ekiple ritim tutuluyor, güzel saygı duyuyorum fakat tek başına sahneyi dolduran bence üç kadından biriyim. Bunlardan bir tanesi Ajda Pekkan’dır, ikincisi benimdir, mütevazı olamayacağım. Üçüncüsünü düşünüyorum ama bulamadım" şeklinde konuştu.

Petek Dinçözün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı