R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sabah saatlerinde İkizler burcuna ilerleyen Ay, hayatımıza daha çok haber ve iletişim getiriyor. Hedefe ilerlemek için esnek davranabiliriz. Bugün merak ve öğrenme isteği olumlu yönde kullanılabilir. İlham alabileceğimiz, hayal gücümüzü yaratıcı şekilde kullanabileceğimiz imkanlar var. Belirli düşüncelere takılıp kalmayacağız. Bugün ciddi konuları önemsememe ve ihmalkâr davranma gibi durumlar gündeme gelebilir. Biraz yavaşlamak ve eldeki işlere önem vermek yararlı olacak. Teknik konularda ve beceri isteyen alanlarda çok şey yapabiliriz. Sabah saatlerine özellikle dikkat edelim. Acelecilik ya da dikkatsizlik pahalıya mal olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ:Çevrenizle ilgili soruların cevabını arayacağınız durumlar olabilir. Öğle saatlerinde işlerinizde kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepki vermekten çekinmelisiniz. Zihinsel olarak sakin davranmanızda fayda var.

BOĞA:Maddi kaynaklarınızla ilgili hareketlenmeler gündeminizi oluşturabilir. Öğle saatinde iyi işler çıkarabilirsiniz. Çalışmalarınızla alakalı konularda destek alabileceğiniz zamanlar yakın. İçgüdüsel tepkiler vermemelisiniz.

İKİZLER:Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Çok hareketli geçirebileceğiniz zamanlar yakın. Gün içinde kendinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde değişken koşullar meydana gelebilir. 

YENGEÇ:Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Çok hareketli geçirebileceğiniz zamanlar yakın. Gün içinde kendinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde değişken koşullar meydana gelebilir. 

ASLAN:Geleceğiniz hakkında merak ettiklerinizin cevaplanmasını istediğiniz zamanlar meydana gelebilir. Öğle saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Problemler gün yüzüne çıkacaktır. Bu da sizi hüzne sokabilir. Akışta kalmalısınız.

BAŞAK:Bazı gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Toprağa ait gelişmeler meydana gelebilir. Öğle saatlerinde içgüdüsel olarak liderlik yapacağınız konular var.

Haberin Devamı

TERAZİ:Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz hareketli bir gündesiniz. Öğrenme heyecanı içinde farklı deneyimlerde bulunabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. 

AKREP:Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Aileye ait durumlarla ilgilenebilirsiniz. Hassas olaylar meydana gelebilir. Ortaklı para işleriyle ilgilenebilirsiniz.

YAY:Eşinizle ilgili konular gündeminize daha çok gelebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayallere kapılabileceğiniz zamanlar yakın. Öğle saatlerinde ilgilendiğiniz meselelere dikkat etmelisiniz.

OĞLAK:Hayatınızda sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili ufak tefek sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili değişken olaylar içinde olmamanızda fayda var. Akışta kalmalısınız.

KOVA:Kendinizi ifade edebilecek birçok yol bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun gündeminizden arta kalan kısımlarda alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir.

Haberin Devamı

BALIK:Eve ait meseleler gündeminizi oluşturabilir. Aileyle alakalı olaylarda hassas davranabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara doğru çekilebilirsiniz. Öğle saatlerinde işlerinizde gecikmeler yaşanabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız.