R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün hatalara açık durumdayız. Mars, Neptün’le kare açı kurarken, Ay da eşlik ediyor. Böyle bir durum kolay etki altında kalmaya, yanıltılmaya
ve hileli durumlara işaret edebilir. Dolayısıyla herhangi bir iş kararı için harekete geçmemek en iyisi... Böyle zamanlarda söylenenlerle, gerçekte yapılanlar arasında büyük bir fark olabilir. Çok daha uyanık ve dikkatli davranmalıyız.
Aynı zamanda bugünlerde sularla, denizlerle ve sıvılarla ilgili olaylar da gündeme yansıyabilir. Öğle saatlerine özellikle dikkat edelim. Pire için yorgan yakabileceğimiz tepkiler ve aşırı duygusallık içinde davranabiliriz. Olayların kurbanı olmamak için daha özenli ve önlemci hareket etmeliyiz.

Haberin Devamı

KOÇ:Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler olabilir. Kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Kadın arkadaşlarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

BOĞA:Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefe ulaşmak için çabalayabilirsiniz. İş hayatınızda hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif plan yapabilirsiniz. Kadın yöneticiler öne çıkabilir. 

İKİZLER:İş hayatınızda en iyisini yapmak için çabalayabisiniz. Heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle tartışma içinde kalabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İmaj değişikliği için öğleden sonra uygun olabilir. 

YENGEÇ:Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle iletişiminiz gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. 

ASLAN:Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı meselelerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Maddi alanda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinize zaman ayırabilirsiniz. Hayalci olabilirsiniz. 

BAŞAK:Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ:İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. En iyisini yapmak için çabalayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak için hevesli olabilirsiniz.

AKREP:Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Risk alabilirsiniz. Başarılı olmak için alternatif planlar yapabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

YAY:Ailenizde geçmiş konular gündeme gelebilir. İletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle keyif aldığınız şeyler yapabilirsiniz. 

OĞLAK:Hareketli bir gündem içindesiniz. Eğitimler düzenleyebilirsiniz. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Kararlarınızı yazılı hale getirmeyi unutmayın. Çevrenizdeki değişiklik olabilir.

Haberin Devamı

KOVA:Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz.

BALIK:Kişisel önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Niyetlerinizi ortaya koyup, aksiyon almayı bekleyebilirsiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmelisiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı olmamaya çalışın.