R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, bugün meraklı İkizler burcunda ilerlerken, daha hareketli ve konuşkan davranabiliriz. Yeni bilgiler, görüşmeler hayatımıza esneklik getirmekte. Aynı zamanda ortaklı konular hız kazanmakta. Bugün kısmetimizde yeni şeyler öğrenmek ve bunu ilişkilerimizde kullanmak mümkün. Olayların hızlı ilerlediği ve belirli bir sonuca gittiğimiz günlerdeyiz. Dolunay yaklaşırken, beklentilerimiz artıyor olabilir. Böyle zamanlarda olayların diğer yönünü de bilmemiz faydalı olacak. Belirli düşüncelere takılıp kalmayalım. Bugün aşkta ve ilişkilerimizde bazı kısıtlamalar ya da soğuma getiren bir ciddiyet de söz konusu olabilir. Yaşlılarla ilgili konular da dikkat çekebilir.

Haberin Devamı

KOÇ:Yakın çevrenizle alakalı değişikler gündeminizi etkileyebilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar meydana gelebilir. Ani çıkışlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri aksatmayın.

BOĞA:Maddi kaynaklarınızla alakalı gelişmeler meydana gelebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir. Farkındalık yaratacak olaylar içinde kalmanızda fayda var. Karşılaşacağınız kuralları kişisel yeteneklerinizle aşabileceksiniz. 

İKİZLER:Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerde hassasiyetler oluşabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için engeller meydana gelebilir. Kendinizi bunalmış hissetmemenizde fayda var. Akışta kalmalısınız.

YENGEÇ:Geleceğinizle alakalı yeni planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı engellerle karşılaşabilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar yakın. Kontrol dışı olaylar gündeminizi oluşturabilir.

ASLAN:Beklentilerinizle ilgili kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller meydana gelebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenmenizde fayda var. 

BAŞAK:Çalışma hayatınızda hareketli bir gündem sizi bekliyor. İkili ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Net göremediğiniz olayların keyfinizi kaçırmamasında fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerde engellerle karşılaşabilirsiniz. 

Haberin Devamı

TERAZİ:Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olabilir. Yolculuklar planlamanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla iş yükleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Önünüze çıkan engeller keyfinizi kaçırabilir. 

AKREP:Endişe duyduğunuz konular sizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Finansal olaylarda engellerle karşılaşabilirsiniz. Ortaklı konular, duygusal yönden koşullar oluşturabilir.

YAY:Eşinizle ilgili konular sizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde bazı olayları daha iyi idrak etmenizde fayda var. Sorumluluk almanız gereken durumlar meydana gelebilir. Yaşadığınız olaylarda tamamlanmalar yakın. Akışta kalmalısınız.

OĞLAK:İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla plan program içinde olmak sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Haberin Devamı

KOVA:Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz daha fazla önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde kurallar gündeme gelebilir. Kendinizi mutsuz hissetmemenizde fayda var. Akışta kalın.

BALIK:Ailevi konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olacağınız zamanlar içindesiniz. Eskide kalmış olaylar tekrar gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde engellerle karşılaşmamanızda fayda var.