R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Oldukça yorucu ve ağır olabilecek günlerdeyiz. Engellenmiş ve yaşam enerjimizi düşüren koşullar olabilir. Bugünlerde sabırlı olmak ve kendimize de özen göstermek durumundayız. Ağır sorumluluklar ve yükler dikkat çekebilir. Özellikle iş hayatında bu daha belirgin olacaktır. Kriz yaratan koşullar ve ortaklı işlere vurgu söz konusu. Günün ilk yarısında Ay Aslan burcundayken, kişisel çatışmalardan ve öfkeden uzak durmak gerekiyor. İşleri aceleye getirmemek en doğrusu. Venüs’ün konumu hayattan zevk almak konusunda zorlanabileceğimizi anlatıyor. Saat 17.06’dan itibaren Başak burcuna ilerleyen Ay, daha fazla esneklik getirecek. Akşam saatlerinde daha çok anlayış ve kabullenme söz konusu. 

Haberin Devamı

KOÇ:Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için hobi edinmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken günlerden biri. Yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Size keyif veren yerlerde olmak iyi gelecektir. 

BOĞA:Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Küçük aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Evdeki konularla ilgili risk almaya yatkın olabilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli davranmanızda fayda var. 

İKİZLER:Bugün yaşayacağınız olaylarla ilgili yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Abartılı konuşmalar, çıkışlar yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde iyimserliğinizi korumak daha kolay olacaktır. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ:Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar olabilir. İşinizle ilgili yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda abartıya kaçan kararlar almaya meyilli olacağınız zamanlar var. Birikimlerinizi riske atacak durumlardan kaçının.

ASLAN:Yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha güven içinde hissedebilirsiniz. Beslenmenize özen göstermelisiniz.

BAŞAK:Gün içinde farkında olmadığınız durumlar nedeniyle, başınıza gelen Gün içinde farkında olmadığınız durumlar nedeniyle, başınıza gelen olaylarla ilgilenebilirsiniz. Kabullenme içinde olacağınız ve içsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Etrafınızdaki insanlarla iletişimde olmak size iyi hissettirecektir. 

Haberin Devamı

TERAZİ:Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir gündesiniz. İletişim halinde olduğunuz insanlara karşı abartılı yaklaşmamaya özen gösterin. Sabah saatlerinde pozitif duruşunuzla herkesi etkiniz altına alabilirsiniz. 

AKREP:Çalışma ortamınızdaki ilişkiler bugün daha önemli bir hal alabilir. İş hayatınızdaki beklentilerinizin artması davranışlarınızda abartıya neden olabilir. Risk almak isteyeceğiniz zamanlar var. Tamamlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gün. 

YAY:Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Yurt dışından gelen konuklarınızı ağırlamak durumunda kalabilirsiniz. Keşfetme ve özgürleşmek isteği içinde seyahat planları yapmaya başlayabilirsiniz. Akışta kalın.  

OĞLAK:Yaşadığınız sıkıntı ve endişeleri abartma eğiliminde olabilirsiniz. Kriz yaratan durumlardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı para durumlarına karşı beklentilerinizi yüksek tutmanız sizi zor duruma düşürebilir. 

Haberin Devamı

KOVA:Eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gereken durumlar var. İlişkide olmak ve dengelenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Sabah saatlerindeki pozitif tavrınızı tüm gün sürdürmenizde fayda var. Sizi uğraştıran koşullara karşı, sakin tavrınızı korumalısınız.

BALIK:Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Beslenmenize özen göstermelisiniz. Gün içinde sizi yoran, yıpratan koşulları abartmamaya çalışın. Bitirmeye çalıştığınız işleri sonlandırmanızı kolaylaştıran zamanlar var.