Cadde Seda Üren: Herkes kendine yakışanı yapar!

Seda Üren: Herkes kendine yakışanı yapar!

21.09.2023 - 10:09 | Son Güncellenme:

Seda Üren, önceki akşam Bebek'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, meslektaşı Sinan Akçıl'ın sosyal medyada çok konuşulan açıklamasını değerlendirdi.

Seda Üren: Herkes kendine yakışanı yapar

Bebek'te basın mensuplarını karşısında görünce şaşıran Seda Üren, "Tatil sezonunu bitirdik. Çocuklu tatil öyle gözüktüğü gibi de olmuyor ama güzel keyifli oldu. Buraya adapte olmaya çalışıyoruz. Dersler ve okul da başladı" dedi.

Haberin Devamı

"AİLENİZ MUTLUYSA SİZ DE ÇOK MUTLUSUNUZ"

Geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada, "Ben sosyal medya annesi değilim" diyen şarkıcı, "Gözüktüğü gibi değil annelik. Aynı anda anne olmak, öğretmen olmak, aşçı olmak. Sürekli aktif olmak zor bu hayatta. Aileniz mutluysa siz de çok mutlusunuz. O yüzden ben çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Seda Üren: Herkes kendine yakışanı yapar

"HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR"

Meslektaşı Sinan Akçıl'ın gündem olan "Kadın ve erkek sahnede ayrılmalı. Erkek transparan ve taşlı kıyafet giyemez, oje sürmemeli" sözleri hakkında, "Herkes kendine yakışanı yapar. Ona ne yakışıyorsa onu yapar; giyinir, oturur, gezer. Burası bir şov dünyası. Bunlar bir bütündür ve olabilir. Tarkan ve Edis... Onları örnek alarak birçok insan yapıyor. Bana çiğ gelen olmadı henüz" yorumunda bulundu.