Cadde Selin Yağcıoğlu'ndan 'ayrılık' iddialarına jet yanıt!

Selin Yağcıoğlu'ndan 'ayrılık' iddialarına jet yanıt!

30.11.2021 - 08:18 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu’ndan üzen haber geldi. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla aşklarını gözler önünde yaşayan genç çiftin ikinci kez ayrıldığı iddia edildi. İkinci kez ayrıldığı konuşulan ikiliden Selin Yağcıoğlu, haberlere jet hızıyla yanıt verdi.

Selin Yağcıoğlundan ayrılık iddialarına jet yanıt

2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri doğru çıkmıştı. Çift, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

Haberin Devamı

Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, 'evet' yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı.

Selin Yağcıoğlundan ayrılık iddialarına jet yanıt

İKİNCİ KEZ AYRILDILAR
Ancak çiftten ayrılık haberi geldi. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurdu.

İkilinin bu ayrılığı ise uzun sürmedi. Atan, geçtiğimiz eylül ayında Yağcıoğlu ile aralarındaki buzları eritti. Çift, Atan'ın 30'uncu yaş gününde bir araya geldi. Sevgilisine doğum günü partisi düzenleyen Yağcıoğlu, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; Atan ve Yağcıoğlu'nun ikinci kez ayrıldı. İkilinin fotoğraflarını silmesi ve birbirini takip etmeyi bırakması da iddiaları güçlendirdi. 

Haberin Devamı

SELİN'DEN 'AYRILIK' İDDİALARINA JET YANIT!
Çıkan haberlerin ardından Selin Yağcıoğlu'ndan iddialara yanıt geldi. Instagram hesabından takipçilerinin merak ettiklerini yanıtlayan Yağcıoğlu, 'Berk'le ayrıldınız mı?' sorusuna şu cevabı verdi:

"Hayır yahu. Bu nereden çıktı bilmiyorum gerçekten. Biz bir kez ani bir sinirle ayrıldık. Onda da birkaç saat sonra barıştık zaten. O kadar."

Selin Yağcıoğlundan ayrılık iddialarına jet yanıt