Cadde Serdar Ortaç hayatının film olacağını açıkladı! 'Japon'a benzeyen biri oynasın'

Serdar Ortaç hayatının film olacağını açıkladı! 'Japon'a benzeyen biri oynasın'

18.08.2022 - 09:46 | Son Güncellenme:

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014-2019 yılları arasında evli kalan, meslektaşı Seçil Gür'le birlikteliği Haziran 2021'de biten Serdar Ortaç, uzun süredir 'nafaka' ve 'borç' haberleriyle magazin gündemine geliyordu. Pop müziğin başarılı ismi, son olarak Etiler'de görüntülendi. Yeni bir şarkı yaptığını söyleyen oyuncu, hayatının filme uyarlanacağını da açıkladı.

Serdar Ortaç hayatının film olacağını açıkladı Japona benzeyen biri oynasın

1994 yılında çıkardığı ilk albümü 'Aşk İçin' ile profesyonel kariyerine adım atan, pop müziğe birçok hit parça kazandıran Serdar Ortaç, geçtiğimiz ay Etiler'de bir mekanda kameralara yansımıştı. Kapıda basın mensuplarının kendisini beklediğini öğrenen popçu, muhabirleri içeri davet ederek, kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

"MURAT BOZ, GÜLŞEN, ALEYNA TİLKİ VAR"

Yeni projesi hakkında konuşan Ortaç, “Yok, stüdyodaydık. Sonra çıkışta et yemeye gidelim dedik. 'Proje 2' albümü geliyor. Başka da bir şey yok. Bu projede Murat Boz var, 'Ne Olur Gitme' şarkımı okuyacak. Gülşen var, 'Mesafe' şarkımı okuyacak. Aleyna Tilki var, 'Ayrı Gitme' şarkımı okuyacak. Güzel, dopdolu bir albüm geliyor” demişti.

Serdar Ortaç hayatının film olacağını açıkladı Japona benzeyen biri oynasın

"BORÇLAR BİTTİ"

Serdar Ortaç, “Sürekli borçlarınız konuşuluyordu. Son durum nedir?” sorusuna, "Bitti bitti. Borç bitti, artık konuşacak bir şey yok" cevabını vermişti. Özel hayatı hakkında da açıklama yapan 52 yaşındaki sanatçı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Umurumda değil aşk. 50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması olur, aşkı olmaz.

"HEPİMİZ YALNIZ YAŞAYALIM, BU DERTLER BİTSİN"

Önceki haftalarda ise Hürriyet gazetesinden Ömür Gedik'e röportaj veren ünlü şarkıcı, Seçil Gür’le ayrılığı hakkında, "Keşke bitmesine izin vermeseydim. 10 numara bir kızdı. Kusursuz bir insandı. Benim dengesizliklerim yüzünden bitti. Kimse zorla istemediğim bir şeyi yaptıramaz bana ama ilişki fedakârlıktır. Kadın sinema ister, gidersin. Fedakârlık yapmamız lazım. Bir kadına 'Haklısın, olabilir, doğrudur' dersen, olayı çözersin. Bunu birebir yapıyorum ama fedakârlık yapamıyorum. Bence hepimiz yalnız yaşayalım, bu dertler bitsin. Zaten 50 sene sonra evlilik diye bir şey kalmayacak" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Ortaç, "Tek eşliliğe ne oldu?" sorusunu ise "Tek eşlilik erkekler kudurmasın diye uydurulmuş bir şey. Çok eşliliği ben hiç sevmiyorum ve tasvip etmiyorum. Zaten hiçbir ilişkim bitmeden bir diğerine başlamadım" şeklinde yanıtlamıştı.

Serdar Ortaç hayatının film olacağını açıkladı Japona benzeyen biri oynasın

"YENİ BİR ŞARKI YAPTIM"

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir stüdyoya girerken objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşan Ortaç, "Yeni bir tane şarkı yaptım, adı 'İlaç.' O yüzden stüdyoya geldim. Güzel, değişik bir şey yaptım. Yani yine Serdar Ortaç, değişik bir şey dediğime bakmayın" dedi.

Şarkıcı, son dönemin bitmek bilmeyen sahne kostümleri tartışması polemiği sorulduğunda, "Ben karışmam ya. Ne olur karıştırmayın beni" diyerek, bu olaya girmek istemediğini belirtti.

Haberin Devamı

Serdar Ortaç hayatının film olacağını açıkladı Japona benzeyen biri oynasın

"SENARYO GELDİ"

Müslüm Gürses, Bergen, Dilberay gibi birçok sanatçının hayatını anlatan filmler hakkında da konuşan Ortaç, "Bir senaryo geldi. Bayıldım, ama ben oynamayacağım" şeklinde konuşarak, kendi hayatının konu olacağı bir film yapılacağını söyledi.

Serdar Ortaç, “Sizi kim oynasın istersiniz?” sorusuna ise, "Japon'a benzeyen biri" cevabını vererek güldürdü.