Cadde Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti'

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti'

04.04.2024 - 12:27 | Son Güncellenme:

Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, çocuklarının babası Mustafa Can Keser ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Sihirli Annemin Tuğçesi Damla Ersubaşından aşk karesi Enişteniz seçti

Damla Ersubaşı, 2003-2012 yılları arasında ekranlarda izleyici karşısına çıkan ve kadrosunda İnci Türkay, Nevra Serezli, Metin Serezli, Gizem Güven, Zeynep Özkaya gibi isimlerin olduğu Sihirli Annem dizisinde 'Tuğçe' karakterini canlandırıyordu.

Haberin Devamı

Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı.

"VELAYETİ ALMAK İSTİYORUM"

Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na velayet davası açtığı öğrenilmişti. Keser, eline ulaşan görüntülerle mahkemeye başvurup, "Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum" demişti.

İTİRAFI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini almıştı. Çocukları elinden alınan Damla Ersubaşı ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Şimdi ben bir dönem kışın uyuşturucuya düştüm. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım. Eski kocam çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Sonra ben tabi bunu çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim Mustafa'nın hiçbir alakası yok. Sonra Mustafa beni sürekli bununla tehdit etti. Önce bunu 'aileme söylerim, çocukları bana vereceksin' dedi. Tamam senin pisliğinden yeter ki kurtulayım dedim. 'Çocuklar sende kalsın' dedim. 'Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm' dedim. Hepsinin mesajları var. Hepsinin de delillerini sunacağım bundan önce. Çocuklarımı verdim bırakmadı. Tehdide bitmedi, pisliği de bitmedi şiddeti de bitmedi. Parayı da ödüyorum ama ben bu sırada ablasına abisine. 'Seni magazine rezil edeceğim' dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ya, istediği her şeyi yapsın.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Sosyal medya hesabından yeni aşkını ilan eden Ersubaşı sevgilisi ile arkası dönük karelerini paylaşarak 'Şarkıyı enişteniz seçti' notunu düştü.

Haberin Devamı

Sihirli Annemin Tuğçesi Damla Ersubaşından aşk karesi Enişteniz seçti

YÜZÜK DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü isim ilk pozundan sonra sevgilisiyle çekildiği bir diğer pozunu da; 'Yakalayamadım kaçtı. Şarkıyı yine enişteniz seçti. Aşk!' notuyla yayınladı. Fotoğrafta bulunan yüzük dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcılarından: 'Evlilik teklifi mi geldi?', 'O yüzük ne?' gibi yorumlar geldi.

Sihirli Annemin Tuğçesi Damla Ersubaşından aşk karesi Enişteniz seçti